Klanten over Sander

 • Ik ben dik te vreden over beide advocaten ... Lees meer
  ★★★★★ ☆☆☆☆☆
  Gerjan P.
 • Door een sterk optreden van mijn advocaat ben ik vrijgesproken! ... Lees meer
  ★★★★★ ☆☆☆☆☆
  Joey
meer beoordelingen

mr. Sander Arts in de media

 • Advocaat Sander Arts van Singel Advocaten Breda in het programma NPO1 Radar

  Over de rechtsbijstandsverzekering en de problemen die kunnen voorkomen

  17-11-2018

Mr. S. (Sander) Arts, Advocaat

Strafrechtadvocaat & economische fraude

Sander is een ervaren strafrechtadvocaat die zich niet van de wijs laat brengen in de rechtszaal. Hij geeft een eerlijke inschatting van uw strafzaak en geeft aan wat er moet gebeuren om het maximale uit uw zaak te halen.

Sander Arts is een ervaren advocaat met meer dan 19 jaar praktijkervaring. Hij is afgestudeerd in het Nederlandse Strafrecht en heeft zich gedurende de jaren gespecialiseerd als strafrechtadvocaat. Strafzaken worden regelmatig gepubliceerd en hij heeft in diverse landelijke strafzaken opgetreden.

Als strafrecht advocaat vindt hij een actieve houding belangrijk. Hij geeft u eerlijk en direct advies. Verweren met kans van slagen worden met stelligheid verdedigd. Sander gaat op zijn doel af en laat zich niet van de wijs brengen in de rechtszaal. Met succes.

Op dit moment is hij als advocaat door de Rechtbank Den Haag aangesteld in de strafzaak tegen verdachte Eshetu A, die wordt verdacht van betrokkenheid bij martelingen en wordt berecht voor vele moorden. Dit is de ernstigste strafzaak  die Nederland ooit heeft gekend volgens het Openbaar Ministerie (Lees hier het artikel op de Telegraaf.nl of op NRC.nl). In deze strafzaak kan hij zijn jarenlange ervaring als strafpleiter goed benutten,  naar tevredenheid van veel cliënten (klik hier voor de beoordelingen).

Hij is als echte strafrecht-specialist van ons advocatenkantoor, lid van de specialisatievereniging NVSA (Nederlandse Vereniging voor Strafrechtadvocaten). 

Sander heeft met succes de specialisatie als Jeugdrecht Advocaat gevolgd en is als specialist ingeschreven bij de Rechtbank. Sander helpt als advocaat dan ook regelmatig minderjaringen als advocaat bij de Kinderrechter of Officier van justitie (Tomzitting of Tripzitting).

 

Noodweer (zelfverdediging) en het ontbreken van opzet

Sander heeft een bijzondere interesse in noodweer (zelfverdediging)  en het juridische begrip opzet. Met regelmaat worden door hem hierover gevoerde verweren door rechtbank of Gerechtshof dan ook gevolgd (klik hier voor een voorbeeld).

 

Economische Fraude (FIOD & SIOD onderzoek)

Naast het algemene Strafrecht heeft hij ervaring met economische fraude-zaken (FIOD en SIOD onderzoek) waaronder beleggingsfraude, BTW-Carrousel en premiefraude. Op dit moment houdt hij zich bezig met meerdere economische strafzaken, waaronder de landelijk bekend staande strafzaak Partrust.

Mocht u met bijvoorbeeld een FIOD-doorzoeking of FIOD-onderzoek te maken krijgen, legt u dan bij voorkeur géén verklaring af voordat u met hem heeft gesproken. Een eenmaal afgelegde verklaring kan later tegen u worden gebruikt en die kunt u niet zomaar intrekken...

 

Strafrechtspecialist bij Omroep Brabant & in de media

mr. Sander Arts werkt landelijk als advocaat-specialist maar heeft daarbij een warme band met de provincie Brabant waaronder Breda. Hij treedt regelmatig op als vaste gast bij Omroep Brabant, in het ochtendprogramma 'Wakker!' (Omroep Brabant (programma wakker). In dit programma worden actuele strafrechtelijke onderwerpen besproken. Sander geeft zijn ongezouten en professionele mening en advies, op een begrijpelijke manier die hem eigen is. Daarbij treedt hij regelmatig als advocaat op in diverse programma's van zowel publieke als commerciële omroep.

 

Specialistenvereniging en register Orde van Advocaten

Sander is als advocaat lid van de specialistenvereniging NVSA (Nederlandse Vereniging van Strafrecht Advocaten).

Als advocaat is hij tevens ingeschreven in het specialisatieregister van de Orde van Advocaten op de rechtsgebieden algemene praktijk & Strafrecht.

 

Contactformulier advocaat mr. S. (Sander) Arts

Direct gratis vrijblijvend contact met advocaat Sander Arts


Met het invullen van dit formulier accepteert u onze beperking van aansprakelijkheid en privacyregels.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en versleuteld verzonden via SSL.
Het eerste gesprek is altijd geheel gratis en vrijblijvend.

Mijn blogs / publicaties