Klanten over Sander

Gemiddelde score

★★★★★ ☆☆☆☆☆ (201 beoordelingen)
 • Direct werd ik geholpen, en werd goed begeleid met het proces ... Lees meer
  ★★★★★ ☆☆☆☆☆
  Jyro Entertainment (Lux Splendore)
 • Goed geholpen bij me strafzaak zonder rijbewijs rijden/ ... Lees meer
  ★★★★★ ☆☆☆☆☆
  Ff Jj
 • Hij wist door zijn ervaring de officier te overtuigen ... Lees meer
  ★★★★★ ☆☆☆☆☆
  B V
meer beoordelingen

mr. Sander Arts in de media

 • mr. Sander Arts strafrechtadvocaat / NPO-1 Kassa (BNN-VARA)

  Over het opleggen van corona boetes door politie en het strafblad

  02-05-2020
 • mr. Sander Arts advocaat van Singel Advocaten / Brabant Nieuws

  De zaak Joey D. zijn overlijden tijdens zijn arrestatie en het Hof den Bosch

  23-01-2020

Blogs van Sander

 • Dodelijk verkeersongeval prinsenbeek; advocaat Sander Arts treedt op

  Dodelijk verkeersongeval prinsenbeek bij rechtbank Breda

  Op 11 januari 2021 zal de zaak worden behandeld bij de rechtbank Breda, over het noodlottige ongevak bij Prinsenbeek op 10 december 2018. Bij dit ongeval kwamen twee personen van 43 en 28 jaar om het leven. Mr. Sander Arts, advocaat verkeersrecht bij Singel Advocaten, treedt in deze strafzaak op voor de persoon die wordt verdacht van het veroorzaken van dit ongeval

Mr. S. (Sander) Arts, Advocaat

Strafrechtadvocaat & economische fraude

Sander is een ervaren strafrechtadvocaat die zich niet van de wijs laat brengen in de rechtszaal. Hij geeft een eerlijke inschatting van uw strafzaak en geeft aan wat er moet gebeuren om het maximale uit uw zaak te halen.

Sander Arts is een ervaren advocaat met meer dan 20 jaar praktijkervaring. Hij is afgestudeerd in het Nederlandse Strafrecht en heeft zich gedurende de jaren gespecialiseerd als strafrechtadvocaat. Strafzaken worden regelmatig gepubliceerd en hij heeft in diverse landelijke strafzaken opgetreden.

Als strafrecht advocaat vindt hij een actieve houding belangrijk. Hij geeft u eerlijk en direct advies. Verweren met kans van slagen worden met stelligheid verdedigd. Sander gaat op zijn doel af en laat zich niet van de wijs brengen in de rechtszaal. Met succes.

Op dit moment is hij als advocaat betrokken bij de strafzaak tegen verdachte Eshetu A, die wordt verdacht van betrokkenheid bij martelingen en wordt berecht voor vele moorden. Eerder was hij als advocaat door de Rechtbank Den Haag aangesteld en nu treedt hij op als zijn advocaat in hoger beroep. Dit is is de ernstigste strafzaak  die Nederland ooit heeft gekend volgens het Openbaar Ministerie (Lees hier het artikel op de Telegraaf.nl of op NRC.nl). In deze strafzaak kan hij zijn jarenlange ervaring als strafpleiter goed benutten,  naar tevredenheid van veel cliënten (klik hier voor de beoordelingen).

Hij is als echte strafrecht-specialist van ons advocatenkantoor, lid van de specialisatievereniging NVSA (Nederlandse Vereniging voor Strafrechtadvocaten). Hij heeft zich in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten op specifieke rechtsgebieden geregistreerd en voldoet ook aan deze deskundigheidseisen (voor meer informatie over dit register en debetreffende registraties klik hier).

Sander heeft met succes de specialisatie als Jeugdrecht Advocaat gevolgd en is als specialist ingeschreven bij de Rechtbank. Sander helpt als advocaat dan ook regelmatig minderjaringen als advocaat bij de Kinderrechter of Officier van justitie (Tomzitting of Tripzitting).

 

Noodweer (zelfverdediging) en het ontbreken van opzet

Sander heeft een bijzondere interesse in noodweer (zelfverdediging)  en het juridische begrip opzet. Met regelmaat worden door hem hierover gevoerde verweren door rechtbank of Gerechtshof dan ook gevolgd (klik hier voor een voorbeeld).

 

Economische Fraude (FIOD & SIOD onderzoek)

Naast het algemene Strafrecht heeft hij ervaring met economische fraude-zaken (FIOD en SIOD onderzoek) waaronder beleggingsfraude, BTW-Carrousel en premiefraude. Op dit moment houdt hij zich bezig met meerdere economische strafzaken, waaronder de landelijk bekend staande strafzaak Partrust.

Mocht u met bijvoorbeeld een FIOD-doorzoeking (fiod inval) of FIOD-onderzoek te maken krijgen, legt u dan bij voorkeur géén verklaring af voordat u met hem heeft gesproken. Een eenmaal afgelegde verklaring kan later tegen u worden gebruikt en die kunt u niet zomaar intrekken...

Hier kunt u meer lezen over advocaat mr. Sander Arts en zijn ervaring in economische fraude zaken bij economische politierechter of meervoudige economische strafkamer (klik hier)

 

Cybercrime advocaat

mr. S. Arts van advocatenkantoor Singel Advocaten heeft ten slotte ervaring als cybercrime advocaat. Dit zijn zaken over computercriminaliteit. Je kan dan denken aan computervredebreuk, hacking, internetaanvallen (D-DOS, spamming of bombing al dan niet middels botnet), identiteitsfraude of internetoplichting. Dit vraagt een bijzondere aanpak, waar Sander zich met een bijzondere belangstelling mee bezig houdt. Hij heeft in diverse (geruchtmakende) cybercrime-zaken opgetreden, zoals de keylogger zaak van de Avans Hoge school.

 

Vuurwerk advocaat

Sander heeft zich de afgelopen jaren meer en meer toegelegd op vuurwerk zaken. Het Openbaar Ministerie heeft hier een speerpunt van gemaakt. Forse straffen worden geeist, niet alleen voor handel in vuurwerk maar ook voor bestellen via webshops, zoals de bombashop (inmiddels opgerold). Als vuurwerk advocaat (klik hier) heeft hij veel mensen bijgestaan bij het politieverhoor voor vuurwerk en in zaken bij de meervoudige strafkamer, zoals de Leidse Vuurwerkbom (2019) (hier voor de uitspraak).

 

Strafrechtspecialist bij Omroep Brabant & in de media

mr. Sander Arts werkt landelijk als advocaat-specialist maar heeft daarbij een warme band met de provincie Brabant waaronder Breda. Hij heeft dan ook regelmatig opgetreden als vaste gast bij Omroep Brabant, in het ochtendprogramma 'Wakker!' (Omroep Brabant (programma wakker). In dit programma worden actuele strafrechtelijke onderwerpen besproken. Sander geeft zijn ongezouten en professionele mening en advies, op een begrijpelijke manier die hem eigen is. Daarbij treedt hij regelmatig als advocaat op in diverse programma's van zowel publieke als commerciële omroep.

 

Specialistenvereniging en register Orde van Advocaten

Sander is als advocaat én strafrechtspecialist, lid van de specialistenvereniging NVSA (Nederlandse Vereniging van Strafrecht Advocaten).

Als advocaat is hij tevens ingeschreven in het specialisatieregister van de Orde van Advocaten op de rechtsgebieden algemene praktijk & Strafrecht.

Contactformulier advocaat mr. S. (Sander) Arts

Direct gratis vrijblijvend contact met advocaat Sander Arts


Met het invullen van dit formulier accepteert u onze beperking van aansprakelijkheid en privacyregels.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en versleuteld verzonden via SSL.
Het eerste gesprek is altijd geheel gratis en vrijblijvend.

Mijn blogs / publicaties