Advocaat Beleggingsfraude & fiscale fraude (FIOD)

Beleggingsfraude, fiscale fraude, faillissementsfraude

Te maken met een FIOD onderzoek?

U wordt verdacht van fiscale of beleggingsfraude en u heeft een FIOD inval gehad of verwacht deze.

Mogelijk heeft u zich netjes binnen de regels van de wet gehouden en er is er sprake van een valse beschuldiging. In elk geval wilt u geen rechten kwijt raken en zo snel mogelijk inzage in het strafdossier en bijstand bij een fiod-verhoor door een ervaren advocaat fraudezaken. Kortom: U zo snel mogelijk te kunnen verdedigen in uw lopende onderzoek!

Fiscale fraude  & Beleggingsfraude  

Fiscale fraude, beleggingsfraude en faillissementsfraude leveren over het algemeen behoorlijke strafeisen op. Een eis van gevangenisstraf is eerder regel dan uitzondering. Het is dan ook verstandig om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. We vragen als ervaren fraude-advocaat de processtukken open staan u in uw strafzaak bij, zodat u zich juridisch op een krachtige wijze kunt verweren tegen het openbaar ministerie. In een vroeg stadium. Al bij een FIOD verhoor vóór of tijdens een inval, springen wij als advocaat voor u in.

 

Jarenlange gevangenisstraf voor fraude

Er staan jarenlange gevangenisstraffen op fiscale en beleggingsfraude, waardoor het verstandig is bij een verdenking direct een fraude-advocaat in te schakelen. Wordt u verdacht van een piramidespel, piramidefonds, een btw-carrousel of btw-fraude? We beschikken als fraude-specialist over ervaring met vele fraudezaken, waarbij er sprake is van een FIOD onderzoek. Juist in dit soort zaken is een assertieve en actieve benadering van groot belang. Vaak heeft de FIOD naemlijk al een heel onderzoek opgetuigd; maar de bevindigen en conclusies zijn niet zelden ongefundeerd en op 

mr. Sander Arts is als advocaat fraudezaken specialist in economische fraude zaken. Hij weet met zijn jarenlange ervaring in FIOD zaken hoe een onderzoek wordt opgebouwd en wat er moet gebeuren om bevindingen te weerleggen..

 

Advocaat bij FIOD onderzoek

Heeft u te maken met een FIOD fraude onderzoek en wilt u zich op een degelijke wijze verweren, bijvoorbeeld om te voorkomen dat u zich laat intimideren door de onderzoekers? Het is een bekende tactiek; diverse verdachten van beleggingsfraude en fiscale fraude voelen zich overvallen en leggen onder die druk bijvoorbeeld door de FIOD gestuurde verklaringen af. Die dan later in uw strafzaak tegen u worden gebruikt. Wij zorgen ervoor dat u bij de verdenking van een piramidespel, faillissementsfraude of een btw-carrousel kunt rekenen op een goede verdediging, ook wanneer er sprake is van internationale activiteiten. Verdenkt het openbaar ministerie u ervan geld van beleggers af te nemen of uit de markt te halen zonder dit vervolgens zelf te beleggen? Wordt u verdacht van transacties naar het buitenland om de btw in aftrek te nemen (BTW verleggen) en de omzetbelasting ten onrechte vervolgens niet af te dragen? Wij gaan er mee aan de slag.

 

Faillissementsfraude

Het is een 'hot item', faillissementsfraude. Als u failliet wordt verklaard is dat vaak al erg genoeg. Maar dan krijgt u te maken met een curator, die u beticht van faillissementsfraude. Vervolgens komt er veel op u af. Een curator die soms ongelimiteerd budget krijgt, rechtstreeks van het Ministerie van Justitie. En u? U wordt financieel platgelegd, door beslagen. En mag blij zijn als een advocaat u wilt helpen. Wij hebben vaker met dit bijltje gehakt en staan u pro-actief bij. Ook pro-deo.

 

Advocaat voor uw strafzaak Economische politierechter,  Meervoudige Strafkamer of FIOD verhoor

Als u wordt verdacht van een economisch delict, zoals economische fraude of bezit of handel in illegaal vuurwerk, moet u mogelijk voorkomen bij een economische politierechter of meervoudige economische strafkamer. Een economische politierechter is een alleen zittende rechter en een economische meervoudige strafkamer bestaat uit drie economische strafrechters.

In de wet is bepaald dat alleen speciale rechters, zogenaamde economische rechters, in deze zittingen als rechters mogen optreden. Deze zijn hiervoor specifiek aangewezen en hebben hier een bepaalde opleiding voor gehad en ervaring met dit soort zaken. Vaak worden hiervoor speciale econmische fraudekamers aangewezen binnen de rechtbanken. Binnen het openbaar minsterie is voor deze zaken het zogenaamde functioneel parket aangewezen, met speciaal opgeleide officieren van justitie.

Advocaten echter, mogen allemaal optreden in deze zaken. Dus elke in nederland ingeschreven advocaat. Economische strafzaken vereisen echter een bijzondere aanpak, ervaring én kennis, temeer nu men tegenover speciale rechters komt te staan. Strafzaken van economische aard, zoals economische fraude vragen een bijzondere aanpak, zeker bij FIOD onderzoeken. Ook bestaan er bijzondere strafbepalingen en is in wetgeving bijzondere (aanvullende en afwijkende) verplichtingen opgenomen. Zoals bijvoorbeeld de verplichting om aan bepaalde informatieverzoeken mee te werken. Als men dat niet doet kan dat zelfs een apart strafbaar feit opleveren!

Het is dan ook belangrijk hier een ervaren advocaat voor in te schakelen. Mr. Sander Arts is fraude advocaat (klik hier) en heeft zich jarenlang verdiept in economisch strafrecht. Zijn interesse stamt al uit de tijd van zijn stage als griffier in een economische strafkamer bij een Gerechtshof in de jaren negentig. Hierna heeft hij vele jaren ervaring opgedaan met economisch strafrecht en zich ook verder ontwikkeld. Onder andere door het volgen van bijzondere opleidingen (waaronder de post-academische leergang econmisch strafrecht van de universiteit van Amsterdam) het doorlopen van vele FIOD verhoren en economische strafzaken.

Sander is meer dan 20 jaar strafrechtadvocaat, als strafrechtspecialist ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging voor Strafrechtadvocaten (NVSA) en heeft zich in het economische strafrecht verdiept. Hij staat daarbij bekend om zijn duidelijk en directe (no nonsens) aanpak en communicatie. Dit komt in een complexe strafzaak, zoals economische strafzaken vaak kunnen zijn, goed van pas...

 

Ervaren fraude-advocaat inschakelen

Ontvangt u een uitnodiging voor een TOM-zitting met betrekking tot fiscale fraude of beleggingsfraude? U kunt zich net als bij de politierechter en bij de Meervoudige Strafkamer het best bij laten staan door een ervaren fraude-advocaat. Heeft u volgens de officier van justitie geen opgave gedaan van uw inkomsten of zou u de Belastingdienst hebben getild? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden, ook wanneer u een uitnodiging heeft ontvangen voor een verhoor bij de Fiscale Inlichtingen en Opsporingsdienst (FIOD). 

Strafrechtadvocaat & economische fraude

Mr. S. (Sander) Arts, Advocaat

Sander staat bekend als 'recht door zee'. Hij laat niet over zich heen lopen in de rechtszaal.

Direct gratis contact met Advocaat FIOD & Fraude zaken

Direct gratis vrijblijvend contact met advocaat Sander Arts


Met het invullen van dit formulier accepteert u onze beperking van aansprakelijkheid en privacyregels.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en versleuteld verzonden via SSL.
Het eerste gesprek is altijd geheel gratis en vrijblijvend.

FIOD Fraude Advocaat

Direct gratis vrijblijvend contact met advocaat Sander Arts


Met het invullen van dit formulier accepteert u onze beperking van aansprakelijkheid en privacyregels.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en versleuteld verzonden via SSL.
Het eerste gesprek is altijd geheel gratis en vrijblijvend.

FIOD inval: wat moet je doen?

Singel Advocaten legt uit: Inval door de FIOD

Advocaat mr. Sander Arts over de inval door FIOD / Belastingdienst

FIOD Advocaat mr. S. Arts

Advocaat Fraudezaken Sander Arts Ask Me Anything (Jörgen Raymann) / BNR Nieuwsradio

Over uitkeringsfraude en UWV fraude

11-10-2018

Ervaring van onze klanten

Gemiddelde score

★★★★★ ☆☆☆☆☆ (233 beoordelingen)
  • Als je een advocaat zoekt die echt verstand heeft wat hij of zij doet, is dit een aanrader ... Lees meer
    ★★★★★ ☆☆☆☆☆
    Blanquito 91
  • Supersnel geholpen duidelijke taal ... Lees meer
    ★★★★★ ☆☆☆☆☆
    Edgar M.

Advocaat Sander Arts over strafzaak Ethiopië / RTL4 Nieuws

Mega-strafzaak Eshetu A. verdacht van oorlogsmisdrijven in Ethiopië jaren 70

30-10-2017

Actualiteit Fraude Advocaat

Auteur
Onderwerp
Berichten