Advocatenkantoor Strafrecht: Onze aanpak

Singel Advocaten Strafrechtspecialist

Gewaardeerd voor onze informele en directe manier van werken

Als deskundig strafrechtadvocaat werken wij landelijk: 'Onze grens is geheel Nederland'. Belangrijker voor ons en u is een deskundige behandeling van uw zaak en een goede samenwerking. Dit naar tevredenheid van vele clienten.

Bij ons geen advocaat met een 'aardappel in de keel', maar een betrokken en deskundig advocaat die u bij de hand neemt in uw strafzaak. Uw strafzaak wordt bij ons zonder uitzondering behandeld door een echte strafrechtspecialist. Dus bij ons géén stagiaire om te 'oefenen' in uw zaak.

Onze adviezen zijn direct maar eerlijk. Daar gaan wij mee aan de slag, om het maximale uit uw zaak te halen. Een sepot, vrijspraak, beroep op zelfverdediging (noodweer) of lage straf. En wij slagen daar vaak in. Wij kennen bovendien elke rechtbank en elk Gerechtshof in Nederland.

Uw behandelend advocaat is bereikbaar via e-mail, telefoon en whats-app of sms. U krijgt zijn of haar persoonlijke mobiele nummer en gegevens. Wij reageren altijd op berichten. 

Wij werken samen met ervaren advocaten waar nodig. Dit zijn zonder uitzondering zeer ervaren advocaten, waar wij onze naam aan durven te verbinden; het gaat immers om uw zaak en die nemen wij serieus!

 

Nieuwsgierig? Klik hier voor de recensies van klanten die u voor gingen 

 

Contact met advocaat

Een ervaren strafrechtadvocaat neemt gratis & zonder verplichtingen contact op

Onze advocaten

  • Strafrechtadvocaat & economische fraude

    Mr. S. (Sander) Arts, Advocaat

    Sander staat bekend als 'recht door zee'. Hij laat niet over zich heen lopen in de rechtszaal.
  • Strafrechtadvocaat & sociale fraude

    Mr. J.M. (Jolanda) Veldman, advocaat

    Jolanda is meelevend, maar tegelijk doortastend. Zij neemt de regie voor het beste resultaat.