Singel Advocaten: Dé Advocaat & Strafrechtspecialist

Advocaat Specialist Strafrecht

Een advocaat van Singel Advocaten is een specialist. Naast de algemene opleiding tot advocaat hebben wij intensieve opleidingen gevolgd om strafrechtspecialist te worden. Wij houden onze kennis en opleiding voortdurend op peil door het volgen van opleidingen. Elk jaar volgen wij diverse erkende cursussen op het gebied van het Strafrecht.

Dit naast een grote ervaring met strafzaken en onze eigen interesse in de ontwikkeling van de rechtspraak (jurisprudentie), die wij - voor ons vanzelfsprekend - volgen. Ook dragen onze eigen strafzaken bij aan de rechtsontwikkeling. De uitspraken zijn dan ook met enige regelmaat - uiteraard door rechtbank, Gerechtshof of Hoge Raad geanonimiseerd - terug te vinden in de literatuur.

Wij zijn als strafrechtadvocaat bovendien aangesloten bij een specialistenvereniging.

Ten slotte zijn wij uiteraard lid van de Nederlandse Orde van Advocaten en werken wij samen met de Raad voor Rechtsbijstand.


Naast onze eigen specialisatie zijn wij op grond van regelgeving van de Orde van Advocaten ook geregistreerd. De desbetreffende registratie (die u ook kunt vinden op www.advocatenorde.nl) voor de rechtsgebieden vindt u hieronder. Op grond van deze registratie zijn wij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied evenals wij dit op onze website dienen te publiceren.

De hierna genoemde advocaten hebben zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden
in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

 

a.  mr. S. Arts staat geregistreerd navolgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden:

Algemene praktijk, Strafrecht 

Strafrecht:  Financieel economisch strafrecht, Fiscaal strafrecht, Jeugdstrafrecht, Milieu strafrecht, Militair strafrecht

 

b.  mr. J.M. Veldman geregistreerd navolgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden:

Algemene praktijk, Strafrecht

Strafrecht:  Financieel economisch strafrecht, Fiscaal strafrecht, Jeugdstrafrecht, Milieu strafrecht, Militair strafrech

Strafrechtadvocaten

  • Strafrechtadvocaat & economische fraude

    Mr. S. (Sander) Arts, Advocaat

    Sander staat bekend als 'recht door zee'. Hij laat niet over zich heen lopen in de rechtszaal.
  • Strafrechtadvocaat & sociale fraude

    Mr. J.M. (Jolanda) Veldman, advocaat

    Jolanda is meelevend, maar tegelijk doortastend. Zij neemt de regie voor het beste resultaat.