Advocaat Breda - Een ervaren advocaat op uw strafzaak

Een advocaat in breda voor uw strafzaak direct geregeld!

U moet bij de Rechtbank Zeeland-West Brabant in Breda voorkomen, of bij de Officier van Justitie bij het veiligheidshuis in Breda? Als advocaat in Breda hebben wij veel ervaring in de Rechtbank en bij het Openbaar Ministerie. Wij staan u graag als strafrechtadvocaat bij en staan naast u in de zittingzaal!

Advocaat Breda voor uw Strafzaak

Als advocaat in Breda hebben wij veel ervaring in de Rechtbank van Zeeland-West Brabant aan de Sluissingel 20 in Breda. Wij kennen de strafrechters goed en bereiden u goed voor op wat u kunt verwachten in uw strafzaak. U vindt ons dan ook vaak in de zittingzaal. De advocaten van Singel Advocaten in Breda houden zich met name bezig met het Nederlandse Strafrecht. Op die manier kunnen wij onze kennis en ervaring op hoog niveau houden voor onze klanten. Wij geloven in specialisatie. Dus een echte advocaat-specialist behandelt uw strafzaak en gaat met u mee naar de Rechtbank in Breda en zal de zaak voor u bepleiten (verdedigen). Wij zijn als strafrechtspecialist lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA) en de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA).

 

Pro Deo advocaat Breda en kosten voor de advocaat

Omdat wij veel ervaring als advocaat in Breda hebben en ons voornamelijk met één rechtsgebied bezighouden, namelijk het Nederlandse Strafrecht, kunnen wij u voor lage kosten als advocaat in Breda bijstaan. Ons uurtarief is al relatief laag in de markt, zeker als u weet dat uw zaak door een ervaren advocaat wordt behandeld. Graag spreken we met u vooraf een (lage) vaste prijs af voor uw strafzaak in Breda. U weet dan waar u aan toe bent, zonder nare verrassingen achteraf. En wij? Wij hebben er een interessante zaak bij, waarin wij met ons gebruikelijke enthousiasme naar een optimaal resultaat toewerken. Samen met u. Naar tevredenheid van vele klanten. Wij verwijzen u daarvoor graag naar de beoordelingen.

Ook werken wij als advocaat in Breda op 'pro deo' basis. Dit houdt in dat de Staat een groot deel van de kosten betaalt, als u onvermogend bent of minder-vermogend. Dit wordt ook wel ' gratis advocaat' genoemd of 'advocaat van onvermogen'. Wij bespreken altijd de mogelijkheid voor deze 'gefinancierde rechtsbijstand of gesubsidieerde rechtsbijstand' met u. Komt u hiervoor in aanmerking, dan regelen wij dat voor u en krijgt u - zonder uitzondering - dezelfde behandeling van ons, als een betalende klant. Wij maken geen onderscheid; iedere klant en strafzaak krijgt de behandeling van ons die de klant en de strafzaak in Breda verdient; en dat is een maximale inzet door uw advocaat en het strijden voor een maximaal resultaat. Zo eenvoudig is het, met het verschilt dat wij dit neit alleen beloven maar er ook naar handelen. Vaak met succes, volgens onze klanten.

 

Tomzitting in Breda bij Officier van Justitie met advocaat

In uw strafzaak kunt u ook een uitnodiging krijgen voor een zogenaamde Tomzitting. Meestal vindt die plaats bij het Openbaar Ministerie, in het veiligheidshuis aan de Fellenoordstraat in Breda. Als advocaat gaan wij dan mee naar uw Tomzitting in Breda om een goede afdoening van uw strafzaak aan de Officier van Justitie voor te stellen en te verdedigen. Onze ervaring is dat het verstandig is om hier niet alleen heen te gaan. Het is lastig om zonder advocaat de Officier van Justitie te overtuigen op grond waarvan een bepaalde strafafdoening aan de orde zou moeten zijn. Voor een verdachte is het vaak een kwestie van accepteren of niet, waarbij u ook niet eens weet of het voorstel van de Officier van Justitie wel een eerlijk voorstel is. Na acceptatie heeft u dan ook nog eens een aantekening op uw strafblad!

 

Hét Advocatenkantoor voor een goede strafrechtadvocaat in Breda

Als advocatenkantoor in Breda, met specialisatie in het Strafrecht, werken wij met onze kennis als advocaat in Breda samen met u naar een goed resultaat. Elke advocaat volgt vergaande opleidingen en weten dan ook van de hoed en de rand in 'strafrechtland'. Bovendien zijn wij laagdrempelig. Voor een advocaat met een 'aardappel in de keel' bent u bij ons aan het verkeerde adres. Bij ons geen 'marmer in de parkeergarage' waar u de rekening voor betaalt, maar een eerlijke en vasthoudende advocaat die u geen onzin voorspiegelt. Wij geven als advocaat een verdachte direct een overzicht van zijn positite in zijn strafzaak in Breda om vervolgens alle kansen in de strafzaak uit te diepen en te benutten. Wij werken met korte communicatielijnen, per telefoon (mobiel telefoonnummer van uw behandelend advocaat), email, sms en whatsapp. En zijn direct en eerlijk. Getuige de beoordelingen van klanten worden onze aanpak en de behaalde resultaten vaak gewaardeerd.

Nieuwsgierig naar een betrokken en deskundige advocaat in Breda voor uw strafzaak?

Als u het formulier invult neemt een advocaat in Breda gratis en vrijblijvend contact met u op.

 

Advocatenkantoor Singel Advocaten in Breda

Singel Advocaten is een advocatenkantoor met betrokken en directe advocaten. Het bevindt zich in het centrum van Breda aan de Wilhelminastraat 7A en is goed bereikbaar. Met onze kennis en ervaring werken de advocaten overigens niet alleen voor uw strafzaak bijde Rechtbank in Breda, maar landelijk. Onze klanten ervaren onze aanpak als laagdrempelijk, eerlijk en betrokken met goede resultaten. Wij gaan als advocaat voor elke strafzaak en behalen samen met u het beste resultaat. Daarbij wordt uw zaak bij ons altijd behandeld door een ervaren deskundige advocaat, dus nooit door een beginneling of stagiaire! Ook in pro-deo zaken. U kunt de beoordelingen lezen voor de ervaringen van onze klanten.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op. U kunt overigens ook appen of een email sturen. Klikt u daarvoor op de contactgegevens van de advocaten van Singel Advocaten.

Direct gratis contact met Advocaat in Breda

Direct gratis en vrijblijvend overleg met een goede advocaat in Breda


Met het invullen van dit formulier accepteert u onze beperking van aansprakelijkheid en privacyregels.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en versleuteld verzonden via SSL.
Het eerste gesprek is altijd geheel gratis en vrijblijvend.
Advocaat Breda Sander

Advocaat Breda Sander

mr. S. Arts (Sander) is meer dan 19 jaar advocaat in Breda. Hij treedt als advocaat op in vele omvangrijke strafzaken waaronder beleggingsfraude zaken in Breda. Hij is direct maar informeel.

Advocaat Breda Jolanda

Advocaat Breda Jolanda

mr. J.M. Veldman (Jolanda) is als advocaat in Breda bij veel strafzaken betrokken. Zij staat bekend als meelevend maar doortastend bij haar cliënten

Contact Advocaat Breda

Een ervaren strafrechtadvocaat neemt gratis & zonder verplichtingen contact op

Ervaring van onze klanten

Gemiddelde score

★★★★★ ☆☆☆☆☆ (285 beoordelingen)
 • Direct werd ik geholpen, en werd goed begeleid met het proces ... Lees meer
  ★★★★★ ☆☆☆☆☆
  Jyro Entertainment (Lux Splendore)
 • Goed geholpen bij me strafzaak zonder rijbewijs rijden/ ... Lees meer
  ★★★★★ ☆☆☆☆☆
  Ff Jj
 • Hij wist door zijn ervaring de officier te overtuigen ... Lees meer
  ★★★★★ ☆☆☆☆☆
  B V

Advocaat Breda Sander Arts in Onder Ons

 • mr. Sander Arts strafrechtadvocaat / NPO-1 Kassa (BNN-VARA)

  Over het opleggen van corona boetes door politie en het strafblad

  02-05-2020

Contact Advocaat Breda

Een ervaren strafrechtadvocaat neemt gratis & zonder verplichtingen contact op

Actualiteit Advocaat Breda

Actualiteit Advocaat Breda

 • Er zijn op dit moment geen berichten

Advocaten voor uw strafzaak in Breda

 • Strafrechtadvocaat & economische fraude

  Mr. S. (Sander) Arts, Advocaat

  Sander staat bekend als 'recht door zee'. Hij laat niet over zich heen lopen in de rechtszaal.
 • Strafrechtadvocaat & sociale fraude

  Mr. J.M. (Jolanda) Veldman, advocaat

  Jolanda is meelevend, maar tegelijk doortastend. Zij neemt de regie voor het beste resultaat.