Wat is een goede strafrechtadvocaat?

Vinden van een goede strafrechtadvocaat

Strafrechtspecialist mr. Sander Arts van Singel Advocaten Breda legt uit hoe je een goede strafrechtadvocaat kan vinden. En wat kost een goede strafrechtadvocaat eigenlijk?

Wat is een goede strafrechtadvocaat?

Singel Advocaten legt uit: Hoe vind je een goede advocaat?

mr. Sander Arts over het zoeken van een goede strafrechtadvocaat

Wat is een goede strafrechtadvocaat en hoe vind ik die?

Een goede strafrechtadvocaat hoeft niet de advocaat op de hoek te zijn. Het is belangrijk een advocaat te vinden die gespecialiseerd is in strafrecht. Als je kijkt op de website van de advocaat kan je zien hoeveel rechtsgebieden de advocaat behandelt, zoals arbeidsrecht, familierecht, strafrecht, vreemdelingenrecht, civiel recht. Vraag er anders naar. Dat betekent dat de advocaat al zijn tijd én opleiding aan al die gebieden moet besteden. De kans is dan groter dat de advocaat niet een echter strafrechtspecialist is. 

Ook kan je vragen hoeveel ervaringsjaren de advocaat heeft in strafzaken en of deze lid is van een specialisatievereniging, zoals de Nederlandse Vereniging voor Strafadvocaten (NVSA).

Ook reviews op internet geven tegenwoordig een beeld over de aantallen strafzaken die de strafrechtadvocaat behandelt én de ervaringen van andere klanten.

Ten slotte is het belangrijk of er een goede klik aanwezig is en of de strafadvocaat duidelijk kan uitleggen wat je moet doen. 

 

Wat kost een strafrechtadvocaat?

Dat hangt per zaak ervan af. Mogelijk is er recht op pro deo of gefinancierde rechtsbijstand. In een andere video leg ik dat graag uit. Regelmatig werken wij ook voor een redelijke vaste prijs. Het beste is om de zaak even te bespreken en dan kunnen wij dit voor de klant inschatten. Wij houden niet van verrassingen, onze klanten ook niet.

 

Zijn jullie een goede strafrechtadvocaat?

Dat is natuurlijk lastig te zeggen over jezelf. Wat wij in elk geval belangrijk vinden is een goede persoonlijke begeleiding tijdens de strafzaak en een behandeling door een echte ervaren strafrechtadvocaat. Een strafzaak kan namelijk zwaar zijn voor mensen en die staan tegenover een steeds machtiger wordende overheid. Je moet hier stevig tegen over kunnen staan met de verdediging.  Onze benadering staat bekend als direct en persoonlijk. Wij appen rechtstreeks met onze klanten zonder diverse secretaresses of stagiaires. Ook hebben wij allemaal veel ervaring met strafzaken.

Wij hebben dan ook een puur strafrechtkantoor waarbij wij ons volledig kunnen focussen op strafrecht. Wij geloven erin beter te kunnen worden als je alleen dingen doet die leuk vindt én als je focus en opleiding hierop gericht is. Dat is onze kantoorfilosofie.

 

Als iemand een strafrechtadvocaat zoekt, kunnen jullie dan helpen?

Vaak wel. Als gespecialiseerd strafrechtkantoor werken wij landelijk en werken wij met ervaren strafrechtadvocaten. Als wij helpen krijgen onze klanten geen beginneling .Wij behandelen veel zaken voor onze klanten per jaar, zowel bij politierechter, politieverhoor als meervoudige strafkamer.

 

Hoe regel ik een advocaat?


Eenvoudig. Als je ons contactformulier invult nemen we gratis en vrijblijvend contact op. Ook kunt u appen met 06-41283986 als iemand dat fijner vindt. Direct en rechtstreeks met de advocaat!

Wij hebben enkele gegevens nodig om contact op te nemen

Gratis vrijblijvend contact met een advocaat


Met het invullen van dit formulier accepteert u onze beperking van aansprakelijkheid en privacyregels.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en versleuteld verzonden via SSL.
Het eerste gesprek is altijd geheel gratis en vrijblijvend.

Ervaring van onze klanten

Gemiddelde score

★★★★★ ☆☆☆☆☆ (361 beoordelingen)
 • Als je een advocaat zoekt die echt verstand heeft wat hij of zij doet, is dit een aanrader ... Lees meer
  ★★★★★ ☆☆☆☆☆
  Blanquito 91
Advocaat Breda Sander

Onze Advocaten

mr. S. Arts (Sander) is meer dan 20 jaar advocaat. Hij treedt als advocaat op in vele omvangrijke strafzaken waaronder beleggingsfraude zaken in Breda. Hij is direct maar informeel.

Contact met advocaat


Met het invullen van dit formulier accepteert u onze beperking van aansprakelijkheid en privacyregels.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en versleuteld verzonden via SSL.
Het eerste gesprek is altijd geheel gratis en vrijblijvend.

Video's: Singel Advocaten Breda legt uit...

 • Veroorzaken verkeersongeval: Verkeersrecht Advocaat

  Singel Advocaten legt uit: Veroorzaken verkeersongeluk met zwaar letsel of dood

  Verkeersrecht advocaat mr. Sander Arts over artikel 6 Wegenverkeerswet 1994
 • Verduistering in dienstbetrekking

  Singel advocaten legt uit

  Advocaat mr. ander Arts man over verduistering in dienstbetrekking
 • Rijbewijs ingevorderd bezwaarschrift indienen

  Singel Advocaten legt uit: rijbewijs ingevorderd. Wat nu?

  Advocaat mr. Sander Arts over invordering van het rijbewijs