Strafrechtadvocaat voor vaste lage prijs

heel Nederland & Pro Deo

Pro-Deo Advocaat of gratis advocaat

Singel Advocaten Breda werkt landelijk en behandelt zaken op basis van gratis rechtsbijstand door de overheid, ook wel Pro-Deo, gratis advocaat of advocaat van onvermogen genoemd. Een ervaren strafrechtadvocaat inschakelen op basis van pro-deo is bij Singel Advocaten wel mogelijk.

Meer informatie vindt u op de website van de Raad voor Rechtsbijstand. Wij zullen u altijd informeren of u hiervoor in aanmerking komt. Neemt u gerust contact met ons op, dan zullen we dat vrijblijvend met u bekijken.

 

Vaste Prijs voor uw Strafrecht Advocaat 

Voor uw strafzaak kunt u met ons mogelijk een vaste prijs afspreken. Zo spreken wij voor een Strafzaak bij de Politierechter of Meervoudige Strafkamer vaak een vaste prijs af zodat de kosten voor uw strafrechtadvocaat laag zijn. Alleen bij meerdere zittingsdagen of onverwacht complexe  zaken kan er dan van een toeslag sprake zijn. Uiteraard altijd in goed  overleg met u. Onze clienten zijn dan ook erg tevreden over de kosten en de afspraak daarover. Daarvoor verwijzen wij u graag naar de klantenbeoordelingen.

Als u contact opneemt bespreken wij graag met u de vaste prijs in uw strafzaak.

Een goede advocaat hoeft dus niet duur te zijn. Zonder vervelende financiële verrassingen!

 

Concurrerend uurtarief, lage kosten voor uw advocaat

Als u niet voor gefinancierde rechtsbijstand in aanmerking komt én een vaste prijs niet mogelijk is in uw zaak (wat niet vaak het geval is) dan geldt bij Singel Advocaten in een concurrerend uurtarief. Dit tarief is laag in de markt, helemaal als u weet dat uw zaak bij ons advocatenkantoor door een ervaren (strafrecht) advocaat zelf wordt behandeld, niet door een beginnende advocaat.

 

Wij hebben enkele gegevens nodig om contact op te nemen

Gratis vrijblijvend contact met een advocaat


Met het invullen van dit formulier accepteert u onze beperking van aansprakelijkheid en privacyregels.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en versleuteld verzonden via SSL.
Het eerste gesprek is altijd geheel gratis en vrijblijvend.