Advocatenkantoor Breda

Advocatenkantoor Strafrecht in Breda voor uw strafzaak & een ervaren strafpleiter

Moet u voorkomen voor de strafrechter in Breda en zoekt u een goed advocatenkantoor? Singel Advocaten houdt zich met name met strafrecht bezig en doet veel zaken voor de Politierechter, Meervoudige kamer of Officier van Justitie in Breda. Advocatenkantoor Singel advocaten is dé specialist in strafrecht en werkt ook op pro deo basis (toevoeging)

Wie is Advocatenkantoor Singel Advocaten in  Strafrecht Breda?

Singel Advocaten is een advocatenkantoor in Breda, waar met name strafzaken worden behandeld. De advocaten zijn zonder uitzondering strafrechtspecialist en hebben veel ervaring in het verdedigen van cliënten in de rechtszaal, waaronder de Rechtbank in Breda. Wij kennnen de rechters die uw zaak behandelen waarschijnlijk dan ook goed.

Naast het volgen van de reguliere advocatenopleiding en de gebruikelijke vervolgcursussen, volgen wij vergaande specialisatiecursussen en zult u de zaken van de advocaten van ons advocatenkantoor met enige regelmaat tegenkomen in de landelijk pers en jurisprudentie (rechtspraak). Diverse zaken zult u daarbij niet eens tegenkomen, omdat ons uitgangspunt is om in het belang van cliënt alleen in de media naar voren te treden, als onze cliënt daar direct bij is gebaat. Onze indruk is dat sommige andere advocaten daar wel eens anders mee omgaan, maar onze insteek is in elk geval om de publiciteit in beginsel juist niet op te zoeken in het belang van een cliënt.

Wij werken bewust samen in een klein team, waardoor wij goed kunnen overleggen in strafzaken en u een optimale verdediging kunnen geven. Ook in omvangrijke strafzaken, zoals fraude zaken, hebben wij de daarvoor benodigde expertise in huis: mr. Arts is een ervaren advocaat voor FIOD zaken of fraude zaken, zowel in het voortraject als in het vervolg van een strafzaak kan hij u aangeven wat u het beste kunt doen. mr. Arts is bekend van diverse spraakmakende strafzaken, waaronder de landelijk bekend staande strafzaak 'Partrust', die gaat over grootschalige beleggingsfraude en faillissementsfraude. Ook is mr. Arts binnen ons advocatenkantoor in Breda jeugdrecht-advocaat. Dit houdt in dat hij opleidingen heeft gevolgd om minderjarigen te mogen bijstaan bij de Officier van Justitie (zogenaamde 'TRIP' of 'Tommie-zitting') of voor de Kinderrechter in Breda. Hij is door de rechtbank daarvoor dan ook benoemd (op de lijst geplaatst).

Jolanda Veldman (mr. J.M. Veldman) heeft de nodige ervaring met sociale zekerheidsfraude en tom zittingen. Zij weet bij uitstek wat te doen om een lage straf of zelfs voorwaardelijk sepot te bereiken in uw strafzaak, bijvoorbeeld bij een tom zitting (openbaar ministerie transactie zitting)

Kortom, de handelsnaam van het Advocatenkantoor is niet voor niets: Dé Strafrechtadvocaat.

 

Advocatenkantoor in Breda voor uw tom zitting

Wij treden ook vaak voor cliënten die een oproeping ontvangen om te verschijnen voor een tom zitting in Breda, in het veiligheidshuis van het Openbaar Ministerie. Dit houdt in dat een verdachte moet verschijnen voor een gesprek met de Officier van Justitie. Tijdens dit gesprek wordt dan een strafvoorstel gedaan, wat je kan accepteren of weigeren. Als het voorstel wordt geweigerd, dan wordt de zaak doorgezet naar de Poltitierechter of Meervoudige Kamer van de rechtbank Breda.

Het is belangrijk niet alleen naar deze tomzitting toe te gaan. Als advocatenkantoorin Breda  maken wij vaak mee dat de Officier van Justitie een straf voorstelt die helemaal niet juist is en regelmatig veel te hoog. Dit komt ook omdat het Openbaar Ministerie in Breda eigen richtlijnen heeft opgesteld die vaak afwijken van de straffen die in de rechtspraktijk door de rechter worden opgelegd. Ook wordt vaak onvoldoende aandacht besteed aan ontlastende stukken in uw strafdossier, zoals bijvoorbeeld getuigenverklaringen. Niet zelden weten wij na onze verdediging alsnog een (al dan niet voorwaardelijk) sepot te bereiken. En in het uiterste geval adviseren wij u over het niet accepteren van een straf en het voorleggen van de zaak aan de Politierechter. U accepteert namelijk niet zomaar een strafblad (aantekening op uw Justitiële Documentatie) of te hoge straf!

 

Advocatenkantoor voor een pro deo advocaat in Breda

 

Als advocatenkantoor in Breda geloven wij in betaalbare hulp voor iedereen. Daarom behandelen wij ook zaken op basis van toevoegingen. Dit noemt men ook wel gefinancierde rechtshulp of rechtsbijstand. In bijna alle strafzaken zijn wij bereid die aan te nemen op pro deo basis.

Wij beoordelen als strafadvocaat altijd of u hiervoor in aanmerking komt en regelen deze aanvraag voor u. Ook maken wij geen enkel onderscheid in de wijze van behandeling van onze strafzaken. Onze klanten geven in hun beoordelingen dan ook vaak aan zeer tevreden te zijn met onze kwaliteit van optreden in onze strafzaken (pro deo of niet) en wij verwijzen u hier graag naar omdat wij hier best trots op zijn. Dat is namelijk ons kantoorbeleid en kantoorvisie.

Of u in aanmerking kan komen voor een pro deo advocaat hangt af van uw inkomen in het zogenaamde peiljaar, dat is twee jaren voorafgaande aan de aanvraag. Ook kunt u ervoor kiezen het jaar van aanvraag als uitgangspunt te nemen, als uw inkomen substantieel is gedaald. Wij bespreken graag deze mogelijkheden voor u.

Mocht u helaas (net) niet in aanmerking komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand, dan helpt ons advocatenkantoor cliënten vaak voor een vaste lage prijs in hun strafzaak in Breda. Bespreek gerust mvrijblijvende met ons de mogelijkheden door het invullen van het contactformulier.

 

Gratis contact met goed advocatenkantoor in Breda

Als onze wijze van werken u aanspreekt, dan kunt u via deze website eenvoudig in contact komen met een ervaren advocaat werkzaam bij Advocatenkantoor Singel Advocaten in Breda. Wij verwijzen u graag naar de beoordelingen van onze andere klanten, die u voorgingen en die een goed beeld geven over de manier waarop wij onze strafzaken behandelen en met onze cliënten samenwerken naar een optimaal resultaat.

Als u contact wilt met een van onze ervaren advocaten van ons Advocatenkantoor, dan kunt u eenvoudig het formulier invullen wat op deze pagina is vermeld. Een ervaren strafadvocaat in Breda neemt dan gratis en vrijblijvend contact met u op. U kunt ook op de advocaat zèlf klikken waar u het liefste contact mee heeft of bijvoorbeeld een whats app sturen!

Gratis contact met Advocatenkantoor Breda

Direct gratis en vrijblijvend overleg met een goede advocaat in Breda


Met het invullen van dit formulier accepteert u onze beperking van aansprakelijkheid en privacyregels.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en versleuteld verzonden via SSL.
Het eerste gesprek is altijd geheel gratis en vrijblijvend.

Advocatenkantoor Breda

Onze ervaring, uw voordeel

 

Wij bieden u als advocatenkantoor:

 • Ervaren strafadvocaat Breda 
 • Géén stagiaire op uw strafzaak
 • 06-nummer van behandelend advocaat
 • Bijstand tot en met zitting in Breda
 • Duidelijke taal & eerlijk advies
 • Lage vaste prijs, ook Pro Deo!
Advocaat Breda Sander

Advocatenkantoor Breda: mr. S. (Sander) Arts

mr. S. Arts (Sander) is meer dan 20 jaar advocaat. Hij treedt als advocaat op in vele omvangrijke strafzaken waaronder beleggingsfraude zaken in Breda. Hij is direct maar informeel.

Advocaat Breda Jolanda

Advocatenkantoor Breda: mr. J.M. (Jolanda) Veldman

mr. J.M. Veldman (Jolanda) is als advocaat in Breda bij veel strafzaken betrokken. Zij staat bekend als meelevend maar doortastend bij haar cliënten

Beoordelingen Advocatenkantoor Breda

Gemiddelde score

★★★★★ ☆☆☆☆☆ (361 beoordelingen)
 • Als je een advocaat zoekt die echt verstand heeft wat hij of zij doet, is dit een aanrader ... Lees meer
  ★★★★★ ☆☆☆☆☆
  Blanquito 91
 • Supersnel geholpen duidelijke taal ... Lees meer
  ★★★★★ ☆☆☆☆☆
  Edgar M.
 • Goede advocaat perfect geholpen ... Lees meer
  ★★★★★ ☆☆☆☆☆
  Rene T.

Ons Advocatenkantoor in Breda regelt uw pro deo aanvraag (gratis pro deo advocaat)

Wij informeren u altijd over uw recht op gratis Pro Deo rechtshulp en  regelen de aanvraag. Wij nemen u graag zorgen uit handen. Ook als u vragen heeft, beantwoorden wij die graag!

Mocht u (net) niet in aanmerking komen voor een gratis advocaat of pro deo advocaat, dan hanteren wij een laag (concurrend) tarief, waarbij wij vaak een vaste prijs afspraak maken. Zo bent u goedkoper uit en weet u van te voren waar u aan toe bent. Een goedkope Strafrechtadvocaat is zo voor iedereen bereikbaar!