Een ervaren Advocaat bij het veroorzaken van een ongeluk

Betrokken geraakt bij een verkeersongeval met letsel of schade tot gevolg? Het is verstandig om daar een advocaat voor in te schakelen.

De kans is groot dat u wordt uitgenodigd voor een gang naar de politierechter of zelfs de Meervoudige Strafkamer. Slechts in lichte gevallen krijgt u een oproeping voor een OM-hoorzitting of om-hoorgesprek. Houd er rekening mee dat zich een emotioneel beladen zaak kan ontwikkelen, waarbij het zeer onverstandig is om zelf het woord te voeren.  Benieuwd hoe we u als ervaren advocaat van dienst kunnen zijn? Wij zorgen er na een verkeersongeval met letsel, schade of zelfs de dood tot gevolg voor dat we u juridisch goed kunnen bijstaan. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

 

Alcohol en gevaarlijk gedrag

Was er alcohol in het spel of beticht het openbaar ministerie u van gevaarlijk gedrag? In die gevallen zal de strafeis over het algemeen hoger uitvallen. Dit is ook een strafverzwarende omstandigheid. Zeker bij zwaar letsel of de dood van iemand, is gevangenisstraf niet uitgesloten. Zeker als er alcohol in het spel is of van roekeloos rijden. Is er sprake van zwaar of zelfs dodelijk letsel bij het slachtoffer van het verkeersongeval? U zal voor de Meervoudige Strafkamer moeten verschijnen. Het openbaar ministerie pakt verkeersongevallen met letsel of schade hard aan. Bovendien kan er sprake zijn van juridisch complexe materie. Wanneer bent u roekeloos op de weg of wanneer rijdt u onvoorzichtig? Het zijn zaken die zich niet zo gemakkelijk laten bewijzen, waardoor het verstandig is om direct een ervaren advocaat in te schakelen.

Mr. Sander Arts van Singel Advocaten Breda is een ervaren verkeersrecht advocaat die regelmatig optreedt voor de meervoudige strafkamer in heel Nederland (Klik hier voor meer informatie over een advocaat verkeersrecht).

 

Emotioneel beladen zaken

Bovendien gaat het bij verkeersongevallen met letsel of schade tot gevolg vaak om emotioneel beladen zaken. Er zitten wellicht slachtoffers of nabestaanden in de zaal, waardoor het verstandig is om een advocaat het woord te laten doen. Aan de andere kant is niet elke verkeersfout automatisch strafbaar, waardoor er juridisch in bepaalde gevallen veel te halen vaalt. We zorgen er als advocaat voor dat we goed onderbouwen wat er daadwerkelijk is gebeurd en welke straf daar wel of juist niet bij zou passen. Wij hebben ervaring in het voeren van deze strafzaken en hebben eerder opgetreden in een zaak met zwaar letsel of zelfs de dood als gevolg. Wij weten hoe een Verkeers Ongeval Analyse (rapport) wordt geschreven en hoe wij daarmee om moeten gaan. Ook de emoties in de rechtszaal vragen een bijzondere aandacht.

 

Advocaat die het woord voert

Houd er rekening mee dat een verkeersongeval met letsel of schade tot gevolg gemakkelijk kan leiden tot een flinke rij-ontzegging, naast een eventuele andere strafeis of strafbeschikking in het geval van een OM-hoorzitting of om hoorgesprek. Dit kan grote gevolgen hebben voor uw werk of uw sociale leven. Het is wat dat betreft om meerdere redenen verstandig om een ervaren advocaat in te schakelen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen nadat er sprake is geweest van een verkeersongeval met letsel of schade tot gevolg? Neem vrijblijvend contact op voor een eerste kennismaking.

Wij hebben enkele gegevens nodig om contact op te nemen

Gratis vrijblijvend contact met een advocaat


Met het invullen van dit formulier accepteert u onze beperking van aansprakelijkheid en privacyregels.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en versleuteld verzonden via SSL.
Het eerste gesprek is altijd geheel gratis en vrijblijvend.

Contact met advocaat

Een ervaren strafrechtadvocaat neemt gratis & zonder verplichtingen contact op

Ervaring van onze klanten

Gemiddelde score

★★★★★ ☆☆☆☆☆ (311 beoordelingen)
  • Super goede advocaten die ik aan iedereen zou aanbevelen! ... Lees meer
    ★★★★★ ☆☆☆☆☆
    Karima B.
  • Enorm veel gehad aan de bijstand van de advocaat ... Lees meer
    ★★★★★ ☆☆☆☆☆
    Darryl C

Actualiteit verkeersongeval letsel

Auteur
Onderwerp
Berichten