Ontucht: Strafrechtadvocaat

Wordt u verdacht van ontucht? Is daar geen sprake van geweest of ging het om seksuele handelingen tussen minderjarigen onderling? Bent u zelf net zo goed minderjarig als het benoemde slachtoffer? Houd er rekening mee dat er sprake is van emotioneel ingrijpende situaties, waardoor het onverstandig is zelf het verweer te voeren.

 

Verdacht van seksuele handelingen

Indien er een verdenking van seksuele handelingen die de eerbaarheid aanranden, geldt is er in juridische termen sprake van ontucht. Zit het anders in elkaar? In verschillende gevallen probeert iemand u te laten veroordelen op basis van ontucht, terwijl de daadwerkelijke situatie anders in elkaar zit. Wij zorgen er als ontucht-advocaat voor dat we nagaan wat er precies is gebeurd en zullen de processtukken voor u opvragen. Naar aanleiding daarvan beoordelen we in hoeverre er ook juridisch  sprake is van ontucht.

 

Ontucht bij minderjarigen

Met name ontucht bij minderjarigen kan een hogere strafeis opleveren, waardoor het verstandig is om hiervoor een goede advocaat in te schakelen. In sommige gevallen kan de context verzachtende omstandigheden bieden. Bent u ook zelf minderjarig? Iemand van 17 die seksuele handelingen verricht met iemand van 15 levert een heel andere situatie op dan een volwassene met een kind. Wat dat betreft is het verstandig om het juridisch verweer door een ervaren advocaat te laten voeren.

 

Advocaat bij ontucht

We zijn u als ontucht advocaat graag van dienst vanaf het moment dat er een verdenking geldt. U kunt het best zo snel mogelijk contact opnemen, we zorgen graag voor een gratis kennismaking. Aan de hand daarvan gaan we voor u na wat er precies aan de hand is, wat u boven het hoofd hangt en hoe we u als advocaat bij een verdenking van ontucht goed van dienst kunnen zijn. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, dan vertellen we u daar graag meer over.

Wij hebben enkele gegevens nodig om contact op te nemen

Gratis vrijblijvend contact met een advocaat


Met het invullen van dit formulier accepteert u onze beperking van aansprakelijkheid en privacyregels.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en versleuteld verzonden via SSL.
Het eerste gesprek is altijd geheel gratis en vrijblijvend.

Contact met advocaat

Een ervaren strafrechtadvocaat neemt gratis & zonder verplichtingen contact op

Ervaring van onze klanten

Gemiddelde score

★★★★★ ☆☆☆☆☆ (311 beoordelingen)
  • Super goede advocaten die ik aan iedereen zou aanbevelen! ... Lees meer
    ★★★★★ ☆☆☆☆☆
    Karima B.
  • Enorm veel gehad aan de bijstand van de advocaat ... Lees meer
    ★★★★★ ☆☆☆☆☆
    Darryl C

Nieuws ontucht advocaat

Auteur
Onderwerp