Advocaat bij Hennepkwekerij

Hennepkwekerij opgerold door politie en moet u zich verantwoorden voor Politierechter of Meervoudige Strafkamer?

Heeft de officier van justitie u een uitnodiging gestuurd voor een TOM-zitting, waar u de mogelijkheid heeft een strafbeschikking te accepteren? Oproeping voor de Politierechter? Het is verstandig om daar direct een advocaat bij in te schakelen, net als wanneer de politie u wenst te verhoren. We zorgen er als advocaat voor dat u het juiste juridische verweer voert, zodat de straf(beschikking) uiteindelijk zo laag mogelijk uitvalt. 

 

TOM-zitting bij opgerolde hennepkwekerij

Heeft de politie uw hennepkwekerij opgerold en ontvangt u daarom een uitnodiging voor een TOM-zitting? Wellicht is het niet helemaal duidelijk wat precies uw rol was of bent u benieuwd hoe u in verzet kunt gaan tegen de strafbeschikking die de officier van justitie voorstelt. Het zijn zaken waar wij u als hennepkwekerij advocaat goed bij van dienst kunnen zijn. We kennen de straffen die worden toegekend en kunnen u op basis daarvan adviseren over de strafbeschikking die de officier voorstelt.

 

Voorbereiding of daadwerkelijke kweek

Was er sprake van een wiethok in opbouw, ging het om de voorbereiding op de hennepteelt in de kwekerij? Of was er aan de andere kant sprake van een daadwerkelijke hennepkwekerij die de politie heeft opgerold? Dit maakt een belangrijk verschil voor de aanpak en uiteindelijke strafeis zoals de officier van justitie die zal formuleren. Wij zorgen er als hennepkwekerij advocaat voor dat we voor u nagaan wat er daadwerkelijk aan de hand was en hoe dat leidt tot eventuele juridische gevolgen. Was er sprake van een ontruiming van de woning en een ontbinding van de huurovereenkomst? Ook daar kunnen we u als advocaat goed bij van dienst zijn.

 

Advocaat vanaf het politieverhoor

We zorgen er als advocaat bij het oprollen van een hennepkwekerij voor dat we u vanaf het eerste politieverhoor van dienst kunnen zijn. Wat kunt u het best verklaren of wat kunt u aan de andere kant beter niet zeggen? Wij zorgen ervoor dat de straf bij een hennepkwekerij zo laag mogelijk uit zal vallen. Neem vrijblijvend contact op voor een eerste kennismaking. We zullen er als hennepkwekerij advocaat voor zorgen dat we u helder uitleggen wat er mogelijk is en hoe we u van dienst kunnen zijn.

Wij hebben enkele gegevens nodig om contact op te nemen

Gratis vrijblijvend contact met een advocaat


Met het invullen van dit formulier accepteert u onze beperking van aansprakelijkheid en privacyregels.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en versleuteld verzonden via SSL.
Het eerste gesprek is altijd geheel gratis en vrijblijvend.

Contact met advocaat

Een ervaren strafrechtadvocaat neemt gratis & zonder verplichtingen contact op

Ervaring van onze klanten

Gemiddelde score

★★★★★ ☆☆☆☆☆ (314 beoordelingen)
  • Zijn expertise in vuurwerk spreekt vele talen ... Lees meer
    ★★★★★ ☆☆☆☆☆
    Loet W
  • Ik voelde me van A tot Z begeleid ... Lees meer
    ★★★★★ ☆☆☆☆☆
    J E.

Actualit oprollen hennepkwekerij

Auteur
Onderwerp
Berichten