Hennepkwekerij verborgen ruimte kapperszaak

Hennepkwekerij verborgen ruimte kapperszaak

Op 12 april jl. werd in Breda een hennepkwekerij aangetroffen in een verborgen ruimte achterin een kapperszaak

Hennepkwekerij verborgen ruimte kapperszaak

Via Meld Misdaad anoniem kwam bij de politie een tip binnen van iemand die in de buurt van de kapperszaak woont. Er hing volgens diegene een sterke hennepgeur rondom het pand. Dit was de melder al vaker opgevallen. De politie besloot om het pand te betreden en te doorzoeken.

De agenten moesten grondig zoeken in het pand om de hennepkwekerij in Breda aan te treffen. De kwekerij bevond zich namelijk in een verborgen ruimte achter in het pand. De ruimte werd aangetroffen achter een spiegeldeur waarachter twee losse deuren zaten die ook weer naar andere ruimtes leiden. Er werd een watervat en enkele transformatoren aangetroffen en in een ruimte waren twee hokken verstopt. In totaal werden er 379 planten aangetroffen.

In de verborgen ruimte werden vader en zoon betrapt. Zij zijn aangehouden door de politie en hun betrokkenheid wordt onderzocht.

 

Vrijblijvend strafrechtadvocaat Breda hennepkwekerij 

Als strafrechtadvocaat in Breda behandelen wij vaak zaken met betrekking tot hennepkwekerijen. Door veel ervaring in dit soort zaken kunnen wij deskundige bijstand bieden. Vaak wordt dan ook een lagere straf bereikt en mogelijk vrijspraak. Ook ontneming van wederrechtelijk verkregen voordeel komt vaak voor in dit soort zaken. Hierbij wordt uw winst berekend, wat vaak veel te hoog wordt ingeschat, en wordt u ‘kaalgeplukt’. Om dit te voorkomen of te beperken is het zeer belangrijk deskundige hulp in te schakelen van een ervaren strafrecht advocaat voor een hennepkwekerij in Breda. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen als bij u een hennepkwekerij is aangetroffen. 

Geschreven door

Op

Bekijk meer van

Contact met advocaat

Een ervaren strafrechtadvocaat neemt gratis & zonder verplichtingen contact op