Advocaat verduistering

Wordt u verdacht van verduistering? Het is verstandig om een ervaren advocaat in te schakelen

We kunnen u daar als advocaat goed mee van dienst zijn. Verduistering staat voor het onrechtmatig toe-eigenen van geld van anderen. Maakt u bijvoorbeeld bij iemand schoon en wordt u ervan verdacht het geld voor de boodschappen in eigen zak te hebben gestoken? Neem gratis contact op met een advocaat. Wij bespreken dan met u wat we tijdens een TOM-zitting of in een strafzaak bij de Politierechter voor verduistering kunnen betekenen.

TOM-zitting voor verduistering

De officier van justitie heeft bij verduisteringszaken de mogelijkheid om een TOM-zitting voor te stellen. Indien u daar een uitnodiging voor ontvangt is het verstandig om direct contact met ons op te nemen. Tijdens een TOM-zitting krijgt u een voorstel voor een transactie. Houd er rekening mee dat u een werkstraf opgelegd kunt krijgen of het zelfs kan gaan om een gevangenisstraf indien er sprake is van herhaling of het verduisteren van grote(re) bedragen.

Houd er rekening mee dat een transactie tijdens een TOM-zitting net zo goed tot een strafblad leidt zelfs wanneer er sprake is van een geldboete of een werkstraf. Bovendien is de kans groot dat u het geld terug dient te betalen naast de straf die u opgelegd krijgt.

 

Reden voor de verduistering

We kunnen u als advocaat goed bijstaan wanneer u verdacht wordt van verduistering. Bent u inderdaad schuldig of is er sprake van een misverstand? Handelde u uit een noodsituatie of zijn er bijvoorbeeld financiële problemen die de aanleiding vormde voor verduistering? We gaan graag met u in geprek om na te gaan wat de reden voor de eventuele verduistering is geweest en de mogelijkheden in uw strafzaak te bepalen.

Als advocaat zorgen we op die manier voor een goed verweer tijdens de zitting. Het kan gaan om een TOM-zitting of een gang naar de politierechter, in de beide gevallen kunnen we u op een uitstekende wijze bijstaan. We bepleiten vrijspraak, een lage straf of zorgen voor een heldere uitleg van de (nood)situatie waarin u zich bevond. Heeft u al een uitnodiging van de officier van justitie gekregen voor een TOM-zitting of is er alleen nog sprake van een beschuldiging van verduistering?

Neem direct contact met ons op, dan bekijken we graag met u de mogelijkheden in uw strafzaak

Wij hebben enkele gegevens nodig om contact op te nemen


Met het invullen van dit formulier accepteert u onze beperking van aansprakelijkheid en privacyregels.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en versleuteld verzonden via SSL.
Het eerste gesprek is altijd geheel gratis en vrijblijvend.

Contact met advocaat

Een ervaren strafrechtadvocaat neemt gratis & zonder verplichtingen contact op

Ervaring van onze klanten

Gemiddelde score

★★★★★ ☆☆☆☆☆ (236 beoordelingen)
  • Ben zeer goed geholpen door Singel advocaten Breda ... Lees meer
    ★★★★★ ☆☆☆☆☆
    Umit Z.
  • Hij stelt je gerust, is recht door zee, en weet van aanpakken ... Lees meer
    ★★★★★ ☆☆☆☆☆
    Sylvia van D.
meer beoordelingen

Actualiteit Verduistering

Auteur
Onderwerp