Advocaat voor oplichting

Oplichting en Internetoplichting                     

Wordt u verdacht van cybercrime? Gaat het om oplichting of internetoplichting, bijvoorbeeld via Marktplaats? Er is niet altijd zomaar sprake van een strafbaar feit, waardoor het verstandig is om direct een ervaren fraude-advocaat in te schakelen. We kunnen u hier goed mee van dienst zijn, het feit tot niet leveren is bijvoorbeeld niet altijd voldoende voor een veroordeling. Wat dat betreft valt oplichting niet altijd gemakkelijk te bewijzen, wellicht is er sprake van bepaalde omstandigheden op basis waarvan u kunt rekenen op een lagere straf of is er zelfs vrijspraak mogelijk. We zijn ervaren op het gebied van oplichting en internetoplichting, neem vrijblijvend contact met ons op voor een eerste gratis kennismaking.

De kans is groot dat u bij oplichting of internetoplichting een uitnodiging van de officier van justitie voor een TOM-zitting ontvangt. Wellicht komt u daar een van de volgende beschrijvingen op tegen:

  • Samenweefsel van verdichtsels
  • Listige kunstgrepen
  • Valse naam hoedanigheid

In alle drie die gevallen kunnen we u als advocaat gespecialiseerd in oplichting en internetoplichting goed van dienst zijn. Heeft de officier van justitie inderdaad de mogelijkheid om het genoemde te bewijzen of deed zich een andere situatie voor? We vragen voor u de processtukken op en nemen die door. Daarnaast kunnen we u bijstaan tijdens de zaak zelf, zodat u een goed juridisch verweer kunt voeren.

 

Marktplaats oplichting

Steeds vaker vindt er een verdenking van Marktplaats oplichting plaats, terwijl daar in juridische zin niet zomaar sprake van hoeft te zijn. Oplichting staat in juridische termen voor het bewegen van iemand anders tot de afgifte van geld en goederen, zonder de intentie om daar wat in ruil voor aan te leveren. Er dient sprake te zijn van onwaarheden of leugens om iets te verkopen, waarmee u ervoor zorgt dat u geld ontvangt waar u geen recht op zou hebben. Marktplaats oplichting valt wat dat betreft niet altijd te bewijzen, het is niet voldoende wanneer u simpelweg niet geleverd heeft. In dat geval is er bijvoorbeeld sprake van een civielrechtelijke wanprestatie, een webshop die niet levert is immers ook niet meteen strafbaar. Dergelijke zaken leiden niet automatisch tot een veroordeling op basis van oplichting, het is verstandig om hier samen met een ervaren advocaat goed naar te kijken.

 

Advocaat bij oplichting en internetoplichting

We kunnen u als advocaat goed van dienst zijn bij oplichting in het algemeen, naast internetoplichting in het bijzonder. De jurisprudentie op dit gebied is de laatste jaren flink in beweging. Wij zitten er bovenop, zodat we u precies aan kunnen geven wat u dient te verwachten van een TOM-zitting of war u rekening mee dient te houden op basis van de situatie die zich heeft voorgedaan.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen als fraude-advocaat? Neem bij een verdenking van internetoplichting of oplichting in het algemeen contact met ons op. We vertellen u tijdens een eerste gratis kennismaking graag meer over wat er mogelijk is.

 

Advocaat voor (internet)oplichting

Advocaat nodig vanwege een verdenking van (internet)oplichting? Ruime ervaring en diepgaande technologische kennis. Een vaste prijs is vaak mogelijk, ook pro deo.

 

Contact advocaat voor oplichting

Direct gratis en vrijblijvend overleg met een goede advocaat in Breda


Met het invullen van dit formulier accepteert u onze beperking van aansprakelijkheid en privacyregels.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en versleuteld verzonden via SSL.
Het eerste gesprek is altijd geheel gratis en vrijblijvend.

Actualiteit oplichting

Auteur
Onderwerp
Berichten