Advocaat handel & productie drugs

Verdacht van de handel in harddrugs, het dealen daarvan of het produceren?

Het is wat betreft van belang om zo snel mogelijk een advocaat in te schakelen met ervaring op dit gebied. We kennen het recht en weten van eerdere strafzaken wat u boven het hoofd hangt. Wordt u verdacht van het handelen, dealen of produceren van harddrugs? Neem dan meteen contact met ons op voor een eerste kennismaking, waarin we gratis en vrijblijvend uitleggen wat we voor u kunnen betekenen.

 

Handelen, dealen of de productie

Zowel het handelen, dealen als produceren van harddrugs is in Nederland verboden. Harddrugs vormen de laatste jaren een groeiend probleem, vandaar dat het openbaar ministerie daar hard tegen optreedt. Dit betekent dat u een jarenlange gevangenisstraf boven het hoofd hangt op het moment dat er sprake is van een verdenking. De kans is groot dat de politie u zal willen verhoren nadat u wordt gearresteerd. Het is verstandig om zo snel mogelijk contact op te nemen met een ervaren harddrugs advocaat. Wij zorgen ervoor dat u een goede verklaring af kunt leggen of u bepaalde zaken juist niet onder druk verklaart.

We kunnen u als harddrugs advocaat zowel bij het politieverhoor als bijvoorbeeld tijdens een TOM-zitting, zitting bij de politierechter of gang naar de Meervoudige Strafkamer van dienst zijn. We zorgen ervoor dat de strafzaak over harddrugs op een juridisch eerlijke wijze verloopt, zodat u geen zaken in de schoenen kunnen worden geschoven. Wilt u in verzet tegen een strafbeschikking van de officier van justitie tijdens een TOM-zitting of hangt u een jarenlange gevangenisstraf vanwege het handelen in harddrugs boven het hoofd? Wij gaan er voor u mee aan de slag.

 

Advocaat om straf te beperken

Zodra u ons als harddrugs advocaat inschakelt vragen we in ieder geval meteen de processtukken voor u op. Vervolgens gaan we aan de slag met de daadwerkelijke behandeling van de zaak. We zorgen ervoor dat we juridisch uitzoeken wat er precies is gebeurd en waar u van wordt verdacht. We kennen de straffen die worden opgelegd en gebruiken het recht om er het maximale voor u uit te halen. Meer weten? Neem direct contact met ons op, we horen graag van u.

Wij hebben enkele gegevens nodig om contact op te nemen

Gratis vrijblijvend contact met een advocaat


Met het invullen van dit formulier accepteert u onze beperking van aansprakelijkheid en privacyregels.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en versleuteld verzonden via SSL.
Het eerste gesprek is altijd geheel gratis en vrijblijvend.

Contact met advocaat

Een ervaren strafrechtadvocaat neemt gratis & zonder verplichtingen contact op

Ervaring van onze klanten

Gemiddelde score

★★★★★ ☆☆☆☆☆ (314 beoordelingen)
  • Zijn expertise in vuurwerk spreekt vele talen ... Lees meer
    ★★★★★ ☆☆☆☆☆
    Loet W
  • Ik voelde me van A tot Z begeleid ... Lees meer
    ★★★★★ ☆☆☆☆☆
    J E.

Actualiteiten

Auteur
Onderwerp
Berichten