Advocaat voor diefstal met geweld

en verdenking van diefstal met geweld staat juridisch gelijk aan die van beroving. U dient in eigenlijk alle gevallen voor de rechter te verschijnen. In de meeste gevallen gaat het om de Meervoudige Strafkamer met meerdere rechters, in enkele gevallen gaat het om de alleenzittende politierechter.

Diefstal met geweld (beroving)  

De officier van justitie eist zware straffen wanneer er sprake is van diefstal met geweld, waardoor het verstandig is om uw verweer samen met een ervaren advocaat te bieden. Zorg ervoor dat u snel een advocaat inschakelt, zodat we na een gratis kennismaking de processtukken voor u kunnen opvragen en we u goed kunnen bijstaan.

 

Officier van Justitie eist gevangenisstraf

De officier van justitie zal eigenlijk altijd een gevangenisstraf eisen wanneer er sprake is van diefstal met geweld of beroving. Het is een van de speerpunten van het Openbaar Ministerie, waardoor de straffen relatief hoog liggen en u sneller te maken krijgt met een gevangenisstraf.

Stelt de officier van justitie een TOM-zitting voor op basis van de verdenking van diefstal met geweld? Ook in die gevallen is het verstandig om een advocaat in te schakelen, indien u de strafbeschikking accepteert is er namrlijk ook sprake van sprake van een melding op uw strafblad. Het is daarom verstandig het verweer niet alleen te voeren, wij beschikken over de nodige ervaring.

 

Ondersteuning door een diefstal advocaat

We bieden ondersteuning als diefstal advocaat. Uiteraard hebben we ons gespecialiseerd in zowel diefstal met geweld als bijvoorbeeld diefstal met braak. Er is in de beide gevallen sprake van strafverhogende omstandigheden. Dit maakt het van een groter belang om een goede advocaat in te schakelen. We kunnen u bijvoorbeeld helpen te pleiten voor een werkstraf in plaats van een gevangenisstraf, zodat er op basis van de uitspraak mogelijk geen sprake zal zijn van een detentie.

 

Werkstraf in plaats van gevangenisstraf

Het lukt ons regelmatig om de geëiste gevangenisstraf om te zetten naar een werkstraf. We maken ons daarvoor hard op basis van een goede juridische strategie. Uiteraard nemen we de processtukken door en gaan we grondig met u na wat er precies is voorgevallen en uit welk motief u handelde. Aan de hand daarvan is het in bepaalde gevallen mogelijk de (volledige) strafeis bij diefstal met geweld of beroving (gedeeltelijk) te wijzigen. Benieuwd naar wat er mogelijk is of heeft u een uitnodiging voor een TOM-zitting vanwege diefstal met geweld ontvangen? Neem contact op, dan vertellen we u als advocaat graag vrijblijvend wat er mogelijk is.

Wij hebben enkele gegevens nodig om contact op te nemen

Gratis vrijblijvend contact met een advocaat


Met het invullen van dit formulier accepteert u onze beperking van aansprakelijkheid en privacyregels.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en versleuteld verzonden via SSL.
Het eerste gesprek is altijd geheel gratis en vrijblijvend.

Contact met advocaat

Een ervaren strafrechtadvocaat neemt gratis & zonder verplichtingen contact op

Ervaring van onze klanten

Gemiddelde score

★★★★★ ☆☆☆☆☆ (311 beoordelingen)
  • Super goede advocaten die ik aan iedereen zou aanbevelen! ... Lees meer
    ★★★★★ ☆☆☆☆☆
    Karima B.
  • Enorm veel gehad aan de bijstand van de advocaat ... Lees meer
    ★★★★★ ☆☆☆☆☆
    Darryl C

Nieuws Diefstal met geweld

Auteur
Onderwerp
Berichten