Overvaller Haagdijk Breda in cassatie tegen uitspraak Gerechtshof

Overvaller Haagdijk Breda in cassatie tegen uitspraak Gerechtshof

Een man die in 2014 een overval pleegde op een juwelier gaat in cassatie tegen de uitspraak van het Gerechtshof.

Overvaller Haagdijk Breda in cassatie tegen uitspraak Gerechtshof

De man die in 2014 een overval pleegde op juwelier Shivani aan de Haagdijk in Breda werd vorige maand in hoger beroep veroordeeld voor vijf jaar en acht maanden cel. Samen met twee anderen vielen ze bij de juwelier binnen. Na de overval sloeg het drietal, samen met een chauffeur, op de vlucht. Tijdens hun race over de A27 mishandelden ze nog een man en stalen zijn auto. Bij Meerkerk werden de mannen ingerekend door de politie.

 

Verweer strafrechtadvocaat 

Volgens de strafrechtadvocaat in Breda van verdachte is zijn cliënt het met het grootste deel van de bewezenverklaring eens. Volgens de strafrecht advocaat is het gerechtshof voorbij gegaan aan aantal verweren die zijn gevoerd. De man kreeg een gevangenisstraf van 13 jaar opgelegd.

 

Vrijblijvend contact ervaren strafrecht advocaat hoger beroep

Als strafrechtadvocaat in Breda zien wij vaak dat veroordeelden in hoger beroep willen gaan. Het gaat bij hoger beroep niet altijd over het bewijzen van onschuld, maar als advocaat in Breda kunnen wij bij het gerechtshof bijvoorbeeld ook aanvoeren dat er nieuwe getuigen zijn en dat zij nog gehoord dienen te worden. Ook kan het zo zijn dat de hoogte van de straf niet redelijk is. Ook dit kan als verweer worden gevoerd.

Als u graag in hoger beroep wilt tegen het vonnis van de rechtbank of van het gerechtshof is het belangrijk dat u deskundige bijstand inschakelt. Het is belangrijk dat een strafrechtadvocaat ervaring heeft met hoger beroep en u voorziet van goed en deskundig advies. Wij helpen u daar graag bij. Als u hoger beroep wilt instellen, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Geschreven door

Op

Bekijk meer van

Contact met advocaat

Een ervaren strafrechtadvocaat neemt gratis & zonder verplichtingen contact op