Advocaat voor winkeldiefstal nodig?

Singel Advocaten is ervaren in vermogensdelicten

Zoekt u een advocaat die u kan bijstaan bij uw dagvaarding vanwege winkeldiefstal? Winkeldiefstal is een bekende vorm van criminaliteit die tegenwoordig bijna altijd wordt vervolgd. De dagvaarding die daaruit volgt biedt reden om een advocaat in te schakelen. Het openbaar ministerie voert sinds enige tijd een lik op stuk beleid wanneer het gaat om winkeldiefstal. De eerste keer is er vaak sprake van een geldboete, daarna dient u rekening te houden met een TOM-zitting of zelfs een gang naar de Politierechter. Houd er rekening mee dat ook dit u een strafblad oplevert, waardoor het verstandig is hiervoor een gespecialiseerde winkeldiefstal advocaat in te schakelen. We kunnen u als winkeldiefstal advocaat goed van dienst zijn met uw verhoor, een Tomzitting en wanneer u voor de rechter moet verschijnen.

Geldboete of OM-zitting na winkeldiefstal

Na een eerste winkeldiefstal zal het openbaar ministerie u over het algemeen geldboete opleggen. Wanneer u die betaalt is de zaak verder afgehandeld, Maar let op: Als u betaalt heeft u een aantekening op uw strafblad en staat uw schuld vast! Betaal dus nooit zonder overleg met een strafrechtadvocaat. Is er sprake van een OM hoorgesprek na winkeldiefstal? Dit houdt in dat u zonder tussenkomst van de rechter tot een straf kunt komen. 

Tijdens een OM-zitting voor winkeldiefstal kunt u rekenen op een voorgestelde straf door het OM, waar geen rechter naar kijkt. Als advocaat beoordelen we voor u of de straf mogelijk niet te hoog is of dat er  vrijspraak mogelijk is. Bovendien wordt u gevraagd een schuldigverklaring te tekenen, waardoor u een strafblad oploopt. Dit kan gevolgen hebben voor een Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) die u in de toekomst wellicht nodig heeft. Het is daarom belangrijk om altijd een ervaren advocaat mee te laten kijken. Mogelijk bent u gewoon iets vergeten af te rekenen, al ziet het er vreemd uit. Wij maken regelmatig mee dat de officier dan gewoon een straf voorstelt en u 'wijs maakt' dat een veroordeling bij de rechter is te verwachten!

 

Advocaat bij dagvaarding winkeldiefstal

Ontvangt u een dagvaarding na winkeldiefstal en wilt u daarvoor gebruik maken van een ervaren advocaat? Wij zijn ervaren strafrechtadvocaten ook in zaken over diefstal. Indien u een dagvaarding ontvangt dient u voor de rechter te verschijnen zoals de politierechter. U heeft daar de mogelijkheid een verdediging te voeren, iets waar wij als strafrechtadvocaat veel ervaring mee hebben. Een politieverhoor of zitting bij politierechter of openbaar ministerie is bovendien niet zomaar iets, dan kan veel stress met zich meebrengen. Wij nemen als advocaat daar graag wat van weg...

Als u het formulier invult kunt u direct een advocaat inschakelen zodat u op de juiste wijze het politieverhoor in kunt gaan of bijstand kunt bespreken voor winkeldiefstal bij een om hoorgesprek of zitting bij de strafrechter.

 

Neem direct contact op, we nemen dan vrijblijvend contact met u op

Mensen die u voorgingen

Gemiddelde score

★★★★★ ☆☆☆☆☆ (311 beoordelingen)
  • Super goede advocaten die ik aan iedereen zou aanbevelen! ... Lees meer
    ★★★★★ ☆☆☆☆☆
    Karima B.
  • Enorm veel gehad aan de bijstand van de advocaat ... Lees meer
    ★★★★★ ☆☆☆☆☆
    Darryl C
meer beoordelingen

Verdacht van Diefstal of winkeldiefstal? Advocaat legt uit

Singel Advocaten legt uit: Dagvaarding, politieverhoor of om-hoorgesprek voor diefstal

mr. Jolanda Veldman over diefstal en winkeldiefstal

Nieuws

Auteur
Onderwerp
Berichten

Wij hebben enkele gegevens nodig om contact op te nemen

Gratis vrijblijvend contact met een advocaat


Met het invullen van dit formulier accepteert u onze beperking van aansprakelijkheid en privacyregels.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en versleuteld verzonden via SSL.
Het eerste gesprek is altijd geheel gratis en vrijblijvend.