Advocaat voor diefstal

Verdacht van diefstal en wilt u zich tijdens een OM-zitting of een gang naar de politierechter op een goede manier verdedigen?

Diefstal (fiets en overig)

Het is verstandig om daar een ervaren advocaat voor in te schakelen, iets waar we u uitstekend mee van dienst kunnen zijn. Diefstal staat voor het wederrechtelijk wegnemen van iets dat niet van u is. Is er inderdaad sprake geweest van diefstal, maar waren het de omstandigheden die een belangrijke rol speelde? Is er sprake van een valse beschuldiging? Het is in verstandig om contact op te nemen, al was het maar om over de mogelijkheden in uw strafzaak te spreken.

 

Diefstal van een fiets of andere spullen

U kunt bij diefstal onder andere rekenen op het wederrechtelijk wegnemen van bijvoorbeeld een fiets of andere spullen. Heeft iets gestolen onder bijzondere omstandigheden zoals ernstige financiële problemen, of is er volgens u juist helemaal geen sprake van diefstal? We kunnen u als advocaat uitstekend bijstaan op het moment dat er sprake is van een verdenking van diefstal, zodat u zich tijdens een OM-hoorgesprek of reguliere zitting goed kunt verweren.

 

Straffen bij diefstal

Diefstal leidt in ieder geval tot een geldboete, eventueel in combinatie met een werkstraf. De kans is aanwezig dat de officier van justitie u bij de verdenking van diefstal zal uitnodigen voor een OM-hoorzitting. Dit biedt u de mogelijkheid om een strafbeschikking te accepteren en daarmee een gang naar de rechter te voorkomen. Houd er echter rekening mee dat ook een dergelijke afdoening en straf tot een strafblad leidt. Het is bij de verdenking van diefstal daarom verstandig om altijd een advocaat in te schakelen, bijvoorbeeld wanneer u de uitnodiging voor een OM-hoor gesprek van de officier van justitie ontvangt!

Is er sprake van herhaling (recidive), bent u al eerder veroordeeld voor diefstal? Dan bestaat zeker een risico op een gevangenisstraf. De juridische complexiteit maakt het dan nog belangrijker om een goede advocaat in te schakelen.

 

Ervaren advocaat inschakelen

We zorgen er als ervaren diefstal advocaten voor dat we het juiste verweer voor u voeren, op basis van wat er daadwerkelijk gebeurd is en hoe de situatie in elkaar zat. Neem gewoon eens contact op voor een vrijblijvende kennismaking, zodat we u kunnen aangeven wat er mogelijk is of waar u op kunt rekenen wanneer u een uitnodiging voor een TOM-zitting met betrekking tot diefstal heeft ontvangen.

Ervaring van onze klanten

Gemiddelde score

★★★★★ ☆☆☆☆☆ (311 beoordelingen)
  • Super goede advocaten die ik aan iedereen zou aanbevelen! ... Lees meer
    ★★★★★ ☆☆☆☆☆
    Karima B.
  • Enorm veel gehad aan de bijstand van de advocaat ... Lees meer
    ★★★★★ ☆☆☆☆☆
    Darryl C

Verdacht van Diefstal of winkeldiefstal? Advocaat legt uit

Singel Advocaten legt uit: Dagvaarding, politieverhoor of om-hoorgesprek voor diefstal

mr. Jolanda Veldman over diefstal en winkeldiefstal

Actualiteit Diefstal

Auteur
Onderwerp
Berichten

Wij hebben enkele gegevens nodig om contact op te nemen

Gratis vrijblijvend contact met een advocaat


Met het invullen van dit formulier accepteert u onze beperking van aansprakelijkheid en privacyregels.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en versleuteld verzonden via SSL.
Het eerste gesprek is altijd geheel gratis en vrijblijvend.