Bedreiging met misdrijf

Wordt u verdacht van bedreiging met een misdrijf? Het is verstandig om daar een advocaat voor in te schakelen

Er is na een opmerking niet altijd automatisch sprake van bedreiging. Zelfs uitspraken als ‘ik maak je kapot’ hoeven in een bepaalde context niet als strafbare bedreiging te gelden, het is verstandig om een advocaat in te schakelen die kan helpen dit te beoordelen en dat vervolgens juridisch hard kan maken. Heeft u een uitnodiging voor een TOM-zitting ontvangen van de officier van justitie? Ook dan is verstandig een advocaat in te schakelen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, we gaan graag voor u aan de slag.

 

Geldboete tot aan werkstraffen

U dient bij bedreiging met zware mishandeling of een misdrijf tegen het leven gericht, in ieder geval rekening te houden met een flinke geldboete. Daarnaast kunt u een werkstraf opgelegd krijgen, waardoor het verstandig is om tijdig een ervaren advocaat in te schakelen. We zorgen er als advocaat bij bedreiging met een misdrijf onder andere voor dat we een voorstel tot strafbeschikking binnen een TOM-zitting voor u kunnen beoordelen. Daarnaast kunnen we u bijstaan bij een gang naar de rechter, zowel de politierechter als de Meervoudige Strafkamer.

 

Aantekening op het strafblad

Is er sprake van bedreiging met woorden of een daadwerkelijk wapen en hoe ziet het misdrijf eruit waar het openbaar ministerie u van verdenkt? Een opmerking is niet zomaar bedreiging en het ene gedreigde misdrijf wordt u zwaarder aangerekend dan het andere. We kunnen u als advocaat bij bedreiging met een misdrijf tegen het leven gericht of zware mishandeling bijstaan en zorgen voor een beoordeling van het voorstel tot strafbeschikking of het juridisch verweer bij een rechter voor u voeren. We kunnen u wat dat betreft op verschillende manieren goed van dienst zijn wanneer u verdacht wordt van bedreiging door middel van enig misdrijf tegen het leven gericht.

 

Advocaat bij bedreiging met een misdrijf

Schakel in ieder geval altijd een advocaat in wanneer u wordt verdacht van bedreiging met een misdrijf. Wellicht is er sprake van een context die aangeeft hoe u tot de uitspraak kwam of had de ander dit in een bepaalde context moeten zien? Er is juridisch van alles mogelijk op dit vlak, wij weten wat u boven het hoofd hangt en hoe we het verweer juridisch op een overtuigende wijze kunnen opbouwen. Meer weten over de mogelijkheden van een advocaat bij bedreiging met een misdrijf? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking, dan vertellen we u graag meer over hoe we u van dienst zouden kunnen zijn.

Wij hebben enkele gegevens nodig om contact op te nemen


Met het invullen van dit formulier accepteert u onze beperking van aansprakelijkheid en privacyregels.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en versleuteld verzonden via SSL.
Het eerste gesprek is altijd geheel gratis en vrijblijvend.

Contact met advocaat

Een ervaren strafrechtadvocaat neemt gratis & zonder verplichtingen contact op

Ervaring van onze klanten

Gemiddelde score

★★★★★ ☆☆☆☆☆ (236 beoordelingen)
  • Ben zeer goed geholpen door Singel advocaten Breda ... Lees meer
    ★★★★★ ☆☆☆☆☆
    Umit Z.
  • Hij stelt je gerust, is recht door zee, en weet van aanpakken ... Lees meer
    ★★★★★ ☆☆☆☆☆
    Sylvia van D.

Actualiteiten

Auteur
Onderwerp