Klanten over Jolanda

Advocaat
  • Heb je een advocaat nodig, neem dan contact op met Singel advocaten uit Breda ... Lees meer
    ★★★★★ ☆☆☆☆☆
    Erik
  • Uitstekend bijgestaan door een advocaat van Singel Advocaten ... Lees meer
    ★★★★★ ☆☆☆☆☆
    Jan S.
meer beoordelingen

Mr. J.M. (Jolanda) Veldman, advocaat

Strafrechtadvocaat & sociale fraude

Jolanda (mr. J.M. Veldman) gaat als strafrecht advocaat recht op haar doel af, maar samen met u  op een informele manier. Zij is meelevend, maar verliest het doel niet uit het oog. Kortom: Zij is betrokken, persoonlijk en doortastend

Jolanda heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na haar studie is Jolanda als advocaat begonnen bij een middelgroot advocatenkantoor in het Oosten van het land op de sectie Vastgoed & Overheid. Omdat Jolanda zich wilde specialiseren in het strafrecht heeft zij in april 2013 de overstap gemaakt naar Singel Advocaten. Daarbij houdt zij zich bezig met Sociale Zekerheidsfraude en het strafrecht.

Jolanda is als advocaat lid van de Nederlandse Orde van Advocaten. Ook is Jolanda lid van de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA). 

 

Zij treedt als advocaat op voor haar cliënten in verschillende strafzaken, van klein tot groot. Met haar kennis in ervaring niet alleen in Breda maar in geheel Nederland. Haar praktische maar vasthoudende aanpak komt in al deze zaken goed van pas. Zij heeft als advocaat opgetreden in een spraakmakende strafzaak over voorbereiding tot moord (lees hier het artikel in de pers). Ook was zij als advocaat onder andere betrokken bij de landelijk bekend staande moordzaak (woningoverval met dodelijke afloop) op Mien Graveland (klik hier) en in diverse grote drugsonderzoeken.

Jolanda laat zich niet van de wijs brengen en ondersteunt haar cliënten op een persoonlijke en informele manier, maar zonder zich van het doel te laten afleiden. Om een indruk te krijgen van haar manier van werken, kunt u de beoordelingen lezen van vele mensen die zij eerder naar tevredenheid bijstond..

 

Uitkeringsfraude en WSNP

Ook als u een probleem heeft met uw uitkering, bijvoorbeeld door een beschuldiging van uitkeringsfraude, kan zij u ten slotte bijstaan met veel ervaring (waaronder terugvordering uitkering of boete). Ten slotte heeft zij zich verdiept in de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen en staat zij cliënten bij die worden geweigerd tot de Schuldsaneringsregeling Natuurlijke Personen (WSNP) of van wie de regeling tussentijds wordt beëindigd. Vaak met succes!

Contactformulier advocaat mr. J.M. (Jolanda) Veldman

Direct gratis vrijblijvend contact met advocaat Jolanda Veldman


Met het invullen van dit formulier accepteert u onze beperking van aansprakelijkheid en privacyregels.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en versleuteld verzonden via SSL.
Het eerste gesprek is altijd geheel gratis en vrijblijvend.

Mijn blogs / publicaties