Een ervaren Advocaat voor verzekeringsfraude

Verzekeringsfraude wordt stevig aangepakt door het openbaar ministerie, het is bij een verdenking hiervan verstandig om direct contact op te nemen met een ervaren advocaat.

Is er inderdaad sprake geweest van verzekeringsfraude of wordt u beschuldigd van fraude die u niet gepleegd heeft? Heeft u zaken als gestolen opgegeven die dat niet zijn of beschuldigt een verzekeraar u ervan een brand zelf te hebben aangestoken? Het zijn bekende voorbeelden van verzekeringsfraude, waarin we u als ervaren advocaat goed kunnen bijstaan.

Verzekeringsfraude en valsheid in geschrift

De aantijging van verzekeringsfraude gaat vaak samen met die van valsheid in geschrift. Wordt u ervan verdacht papieren te hebben vervalst om een schadevergoeding te kunnen innen of is er sprake zijn van een andere vorm van fraude? Het is van belang om u daar goed tegen te verdedigen, met behulp van een ervaren advocaat. Wij vragen de processtukken voor u op en gaan meteen aan de slag met uw juridische verdediging. 

We hebben verschillende zaken met betrekking tot mogelijke verzekeringsfraude gewonnen, waardoor we erin slagen de strafeis sterk naar beneden bij te stellen of vrijspraak bereiken.

Heeft u een uitnodiging ontvangen voor een TOM-zitting? De officier van justitie doet dan een voorstel tot een strafbeschikking. Het is doorgaans niet verstandig die zomaar te accepteren, aangezien dat net als een uitspraak van de rechter tot een strafblad kan leiden.

 

Wat is er gebeurd?

Het is verstandig om ons als advocaat precies uit te leggen wat er is gebeurd. Heeft u de verzekeraar inderdaad op willen lichten of is er aan de andere kant sprake geweest van een misverstand? Heeft u zich destijds gerealiseerd wat aan het doen was of berust dit op een grote fout? We gaan er als advocaat voor u mee aan de slag, om na te gaan of er inderdaad sprake is geweest van verzekeringsfraude en hoe we de verdediging juridisch het best voor u kunnen voeren, om tot vrijspraak of lage straf te komen.

 

Ondersteuning door een ervaren advocaat

Een ervaren advocaat speelt een belangrijke rol bij zaken op het gebied van verzekeringsfraude. Er kan sprake kan zijn van behoorlijke belangen bij zowel de verzekeraars als het Openbaar Ministerie. Ook bij acceptatie van een transactie of strafbeschikking voor verzekeringsfraude, levert dat een strafblad op. Neem vrijblijvend contact met ons op wanneer u verdacht wordt van verzekeringsfraude. We maken als advocaat graag kennis en geven u aan wat we in een dergelijke zaak voor u kunnen betekenen.

Wij hebben enkele gegevens nodig om contact op te nemen

Gratis vrijblijvend contact met een advocaat


Met het invullen van dit formulier accepteert u onze beperking van aansprakelijkheid en privacyregels.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en versleuteld verzonden via SSL.
Het eerste gesprek is altijd geheel gratis en vrijblijvend.

Ervaring van onze klanten

Gemiddelde score

★★★★★ ☆☆☆☆☆ (361 beoordelingen)
 • Als je een advocaat zoekt die echt verstand heeft wat hij of zij doet, is dit een aanrader ... Lees meer
  ★★★★★ ☆☆☆☆☆
  Blanquito 91
 • Supersnel geholpen duidelijke taal ... Lees meer
  ★★★★★ ☆☆☆☆☆
  Edgar M.
 • Goede advocaat perfect geholpen ... Lees meer
  ★★★★★ ☆☆☆☆☆
  Rene T.

Contact met advocaat

Een ervaren strafrechtadvocaat neemt gratis & zonder verplichtingen contact op

Actualiteit verzekeringsfraude

Auteur
Onderwerp
Berichten