Advocaat rijden onder invloed drugs

Gepakt voor rijden onder invloed van drugs en uitnodiging van de Officier van Justitie ontvangen voor een TOM-zitting?

Het is verstandig om daar niet alleen naartoe te gaan, we kunnen als advocaat van grote toegevoegde waarde zijn. Het rijden onder invloed van drugs leidt niet zomaar automatisch tot een veroordeling, anders dan bij het rijden onder invloed van alcohol. Het is veel minder goed mogelijk drugs in het bloed te vinden en de invloed daarvan te bepalen. Benieuwd welke mogelijkheden er bestaan met een goede advocaat? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Ook als u moet voorkomen bij de Politierechter.

Is het bloed goed getest?

Werd u gepakt voor het rijden onder invloed van drugs en heeft er vervolgens een goede test van uw bloed plaatsgevonden? Op welke manier is dat gebeurt en is dit gedaan volgens de procedure die daar officieel voor bestaat? Drugs vormt een breed en lastig onderwerp voor het openbaar ministerie, aangezien de invloed heel anders in elkaar zit dan bijvoorbeeld die van alcohol. Het is daarom verstandig om een TOM-zitting of andere zitting niet zonder advocaat in te gaan.

 

Jurisprudentie over invloed drugs

De jurisprudentie over de invloed van drugs is niet eenduidig, wat betekent dat het met een advocaat vaak goed mogelijk is om de zaak op een overtuigende wijze te voeren. Zo staat het vaak niet vast dat de verdachte zodanig onder invloed was dat de rijvaardigheid voldoende (negatief) werd beinvloed. We zorgen voor een goed juridisch verweer, waarbij we nagaan op welke manier de politie of het openbaar ministerie gehandeld heeft en hoe dat heeft geleid tot een strafeis of voorstel tot strafbeschikking. Houd er rekening mee dat met acceptatie van een strafbeschikking tijdens een TOM-zitting net zo goed een strafblad volgt als met een gerechtelijke uitspraak!

 

Mogelijkheden met een advocaat

Er is bij het rijden onder invloed van drugs over het algemeen wat mogelijk wanneer u een advocaat in de arm neemt. Wij beschikken over een uitgebreide ervaring met dergelijke zaken, waardoor we u goed aan kunnen geven wat u boven het hoofd hangt en waar u waarschijnlijk rekening mee dient te houden. We zorgen voor het juiste juridische verweer, op basis waarvan we de afgelopen jaren verschillende cliënten bij hebben kunnen staan die gepakt werden voor het rijden onder invloed van drugs. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor een eerste gratis kennismaking, we horen graag van u.
 

 

Wij hebben enkele gegevens nodig om contact op te nemen

Gratis vrijblijvend contact met een advocaat


Met het invullen van dit formulier accepteert u onze beperking van aansprakelijkheid en privacyregels.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en versleuteld verzonden via SSL.
Het eerste gesprek is altijd geheel gratis en vrijblijvend.

Contact met advocaat

Een ervaren strafrechtadvocaat neemt gratis & zonder verplichtingen contact op

Ervaring van onze klanten

Gemiddelde score

★★★★★ ☆☆☆☆☆ (361 beoordelingen)
  • Als je een advocaat zoekt die echt verstand heeft wat hij of zij doet, is dit een aanrader ... Lees meer
    ★★★★★ ☆☆☆☆☆
    Blanquito 91
  • Supersnel geholpen duidelijke taal ... Lees meer
    ★★★★★ ☆☆☆☆☆
    Edgar M.

Actualiteiten

Auteur
Onderwerp
Berichten