Ervaren advocaat PGB fraude

PGB fraude wordt hard aangepakt door het openbaar ministerie, de kans is groot dat de officier van justitie daar een flinke straf voor zal eisen

Dat heeft vooral te maken met het feit dat het openbaar ministerie redeneert dat er sprake is van zorgkosten voor de gemeenschap, die deze niet had hoeven maken. Er is sprake van een ernstige vorm van fraude, waarbij het de gemeenschap is die opdraait voor het gewin van een individu. Wordt u verdacht van PGB fraude (fraude met persoonsgebonden budget) en wilt u graag een advocaat spreken om na te gaan wat er mogelijk is en hoe we het verweer kunnen voeren? Neem contact met ons op, we zorgen graag voor een eerste gratis kennismaking om de mogelijkheden te bespreken.

 

Specialisten in PGB fraude

We zijn als advocaat ervaren met PGB fraude, we hebben in het recente verleden verschillende zaken gevoerd. Heeft u een uitnodiging voor een TOM-zitting ontvangen van de officier van justitie? Er is dan sprake van een voorstel tot een strafbeschikking, die u kunt accepteren om het geheel met een transactie buiten de rechter om af te doen. Het is echter verstandig om ook hiervoor een advocaat in te schakelen, aangezien de strafbeschikking die u accepteert net zo goed tot een strafblad leidt als een veroordeling door de rechter.

We kunnen u zowel tijdens een TOM-zitting als bij een gang naar de politierechter of de Meervoudige Strafkamer goed van dienst zijn als advocaat. We beschikken over een ruime ervaring met dergelijke zaken, we zijn onder andere gespecialiseerd in PGB fraude. We kennen de rol van PGB bureaus en eventuele valse facturen. Er is in dat geval waarschijnlijk sprake van valsheid in geschrift of oplichting. We zorgen er als PGB advocaat voor dat we de situatie helder analyseren en op basis daarvan nagaan wat juridisch de mogelijkheden zijn voor uw verweer.

 

Advocaat inschakelen

Denkt u na over een PGB advocaat, om uw verweer op een goede manier op te bouwen en er daarmee voor te zorgen dat de strafbeschikking of straf lager uit zal vallen? We kunnen er zowel tijdens een TOM-zitting als bij andere vormen van strafvervolging voor zorgen dat u kunt rekenen op een ervaren advocaat. We kennen de wereld van PGB fraude en hebben regelmatig voor strafvermindering kunnen zorgen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor een gratis eerste gesprek, waarin we vrijblijvend  aangeven wat we als PGB advocaat voor u kunnen betekenen.

Wij hebben enkele gegevens nodig om contact op te nemen

Gratis vrijblijvend contact met een advocaat


Met het invullen van dit formulier accepteert u onze beperking van aansprakelijkheid en privacyregels.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en versleuteld verzonden via SSL.
Het eerste gesprek is altijd geheel gratis en vrijblijvend.

Contact met advocaat

Een ervaren strafrechtadvocaat neemt gratis & zonder verplichtingen contact op

Ervaring van onze klanten

Gemiddelde score

★★★★★ ☆☆☆☆☆ (311 beoordelingen)
 • Super goede advocaten die ik aan iedereen zou aanbevelen! ... Lees meer
  ★★★★★ ☆☆☆☆☆
  Karima B.
 • Enorm veel gehad aan de bijstand van de advocaat ... Lees meer
  ★★★★★ ☆☆☆☆☆
  Darryl C

Actualiteiten

Auteur
Onderwerp
Berichten
 • Sepot onvoldoende bewijs vuurwerk Sint Oedenrode

  Sepot onvoldoende bewijs in vuurwerk zaak St. Oedenrode

  Het openbaar ministerie heeft in een strafzaak over illegaal vuurwerk, die is behandeld door vuurwerk advocaat mr. Sander Arts van Singel Advocaten besloten tot sepot (seponering) wegens onvoldoende bewijs. Dit is gelijk te stellen met een vrijspraak.