Advocaat voor Doodslag & Moord (& poging)

Doodslag & poging doodslag

Verdacht van doodslag, moord of poging daartoe? De verdenking hiervan op zich kan u voorlopige hechtenis opleveren. Het openbaar ministerie zal bovendien zware straffen eisen, waardoor het van belang is om direct een ervaren advocaat in te schakelen. Was er sprake van voorwaardelijk opzet of probeert het openbaar ministerie de situatie als poging tot doodslag te bestempelen? Het gaat om juridisch complexe materie, waardoor het van belang is om dit niet alleen te doen en er een ervaren strafrecht advocaat voor in te schakelen. We kunnen u helpen voor strafvermindering te zorgen of voeren in ieder geval een degelijk juridisch verweer. Benieuwd wat er mogelijk is of wenst u ons zo snel mogelijk de processtukken op te laten vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Zware straffen op doodslag, poging doodslag en moord

Zowel doodslag, moord als poging daartoe kennen binnen het strafrecht zware straffen. Er is sprake van poging tot doodslag wanneer u probeert iemand van het leven te beroven. Gebeurt dat en doet u dat met voorbedachte raden of heeft u tijd gehad om te bezinnen? Dan kan de officier u zelfs moord ten laste leggen, iets dat een hogere straf op zal leveren. In de meeste gevallen eist het openbaar ministerie meerdere jaren gevangenisstraf voor verdenkingen van doodslag, moord of pogingen hiertoe. De kans is groot dat u in voorlopige hechtenis genomen zal worden. Rechercheurs proberen u een verklaring af te laten leggen, het is verstandig voor die tijd al contact op te nemen met een ervaren advocaat!

 

Poging tot doodslag en voorwaardelijke opzet

Met name poging tot doodslag en bijvoorbeeld voorwaardelijk opzet vormen juridisch complexe materie. Het is verstandig deze juridische procedures niet alleen te doorlopen, wij beschikken over de expertise en ervaring om u daar goed in bij te staan. Er is bijvoorbeeld sprake van voorwaardelijk opzet op poging tot doodslag, wanneer u op voorhand in had kunnen schatten dat er een groot risico op overlijden zou bestaan en u dat heeft geacepteerd. Het is juridisch complex. Wij hebben veel ervaring met opzet en (poging) tot doodslag; vandaar dat we u hier als advocaat goed in kunnen bijstaan.

 

Straf verminderen dankzij goede advocaat

Als ervaren mishandeling advocaat kunnen we u bij verdenking van doodslag, moord en pogingen ondersteunen bij het aansturen op strafvermindering. Heeft u spijt van uw daden of bent u bang voor een hoge straf? Wij kunnen u mogelijk helpen met een lagere straf of aantoonbaar maken dat er sprake was van noodweer of zelfverdediging. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, zodat we als ervaren advocaten na kunnen gaan wat we voor u kunnen betekenen.

Wij hebben enkele gegevens nodig om contact op te nemen

Gratis vrijblijvend contact met een advocaat


Met het invullen van dit formulier accepteert u onze beperking van aansprakelijkheid en privacyregels.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en versleuteld verzonden via SSL.
Het eerste gesprek is altijd geheel gratis en vrijblijvend.

Contact met advocaat

Een ervaren strafrechtadvocaat neemt gratis & zonder verplichtingen contact op

Ervaring van onze klanten

Gemiddelde score

★★★★★ ☆☆☆☆☆ (311 beoordelingen)
  • Super goede advocaten die ik aan iedereen zou aanbevelen! ... Lees meer
    ★★★★★ ☆☆☆☆☆
    Karima B.
  • Enorm veel gehad aan de bijstand van de advocaat ... Lees meer
    ★★★★★ ☆☆☆☆☆
    Darryl C

Actualiteit Doodslag & Moord

Auteur
Onderwerp
Berichten