Skimming & Phishing? Een ervaren advocaat cybercrime regelen

Wordt u verdacht van phishing of skimming? Het vormt een speerpunt van het openbaar ministerie, waardoor het verstandig is om direct een ervaren advocaat in te schakelen. Het gaat om technologische materie, waar ervaring mee hebben. Onze kennis maakt een goede beoordeling van de zaak mogelijk. Een advocaat inschakelen bij een verdenking van phishing en/of skimming? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis kennismaking, waarin we graag vertellen wat er mogelijk is.

 

Verdacht van phishing of skimming

Geldt er een verdenking van phishing of skimming? Mogelijk ontvangt u een uitnodiging van de officier van justitie voor een TOM-zitting. U ontvangt dan een voorstel voor een strafbeschikking. U kunt deze accepteren of er tegen in verzet gaan, we adviseren u daar graag in. We vragen als advocaat de processtukken voor u op en zorgen voor een goede voorbereiding op de zaak. Is er inderdaad sprake van phishing of skimming, of valt u aan de andere kant wellicht niets te verwijten? Wij kennen de materie en de grenzen van de wet.

 

Malware en andere materie

Zowel phishing, skimming als malware vormen technologische materie. Goede kennis van zaken is van groot belang om een goede inschatting van de zaak te kunnen maken. Wij begrijpen de materie en kunnen op basis daarvan een goede juridische verdediging voeren. Het is de interesse in de materie die er samen met onze ervaring voor zorgt dat we als advocaat uitstekend geschikt zijn bij een verdenking van phishing of skimming. Is er inderdaad sprake van een (schaduw)website waarmee u probeert geld van anderen af te troggelen en wat was uw precieze rol in het geheel?

 

Ervaren advocaat met technologische kennis

Wij zijn de ervaren advocaat op het gebied van phishing en skimming waar u naar op zoek bent. Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismaking. We kunnen u aan de hand van uw situatie precies aangeven wat er mogelijk is of waar u qua strafeis of voorstel tot strafbeschikking rekening mee dient te houden. Aan de hand daarvan kunnen we u verder adviseren of bijstaan tijdens de (TOM-)zitting. Verdacht van phishing of skimming? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie.

 

 

Wij hebben enkele gegevens nodig om contact op te nemen

Gratis vrijblijvend contact met een advocaat


Met het invullen van dit formulier accepteert u onze beperking van aansprakelijkheid en privacyregels.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en versleuteld verzonden via SSL.
Het eerste gesprek is altijd geheel gratis en vrijblijvend.

Contact met advocaat

Een ervaren strafrechtadvocaat neemt gratis & zonder verplichtingen contact op

Ervaring van onze klanten

Gemiddelde score

★★★★★ ☆☆☆☆☆ (311 beoordelingen)
 • Super goede advocaten die ik aan iedereen zou aanbevelen! ... Lees meer
  ★★★★★ ☆☆☆☆☆
  Karima B.
 • Enorm veel gehad aan de bijstand van de advocaat ... Lees meer
  ★★★★★ ☆☆☆☆☆
  Darryl C

Actualiteiten

Auteur
Onderwerp
Berichten

Actualiteiten

 • Er zijn op dit moment geen berichten