Advocaat Marktplaatsoplichting

Wordt u verdacht van Marktplaatsoplichting en heeft u daarvoor een uitnodiging voor een TOM-zitting van de officier van justitie ontvangen? Het is verstandig om een advocaat in te schakelen.

Wist u bijvoorbeeld dat het simpelweg niet leveren van goederen niet automatisch tot een veroordeling hoeft te leiden? Dit is in eerste instantie een civielrechtelijke wanprestaties, u pleegt niet direct een strafbaar feit. Benieuwd hoe we uw situatie zouden beoordelen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, we beschikken over een uitgebreide ervaring met Marktplaatsoplichting.

 

Niet automatisch sprake van oplichting

Zoals aangegeven is er niet automatisch sprake van Marktplaatsoplichting, waardoor het verstandig is om een advocaat in te schakelen op het moment dat iemand u daarvan beschuldigt. U zal een uitnodiging voor een TOM-zitting ontvangen, waar u een strafbeschikking voorgesteld krijgt. Het is van belang om die niet automatisch te accepteren, aangezien dat net als een rechterlijke uitspraak tot een strafblad kan leiden. Ook kunt u een dagvaarding voor de Politierechter krijgen.

De kans is groot dat u op de uitnodiging een van de volgende benamingen tegenkomen, waar we u als advocaat goed mee van dienst kunnen zijn: 

 

 • Samenweefsel van verdichtsels
 • Listige kunstgrepen
 • Aannemen van een valse naam of hoedanigheid

TOM-zitting na Marktplaatsoplichting

We zorgen er als advocaat voor dat we de processtukken voor u opvragen en we de zaak juridisch goed voorbereiden. Is er daadwerkelijk sprake geweest van oplichting? In dat geval dient u anderen bewogen te hebben tot de afgifte van geld of goederen, op basis van onwaarheden of leugens die u hielpen om iets te verkopen. Hier is niet zomaar sprake van. Bovendien is de jurisprudentie op dit gebied in beweging, wat betekent dat we als advocaat uitstekend van toegevoegde waarde kunnen zijn.

 

Ervaren advocaat bij cybercrime

Zoekt u naar een ervaren advocaat op het gebied van cybercrime? U bent bij ons aan het juiste adres, we doen meer dan alleen Marktplaatsoplichting. We hebben een goed beeld van de technologische mogelijkheden tot handel en activiteit. We kennen de juridische grenzen, maar weten aan de andere kant ook dat niet iedere beschuldiging tot een veroordeling hoeft te leiden. Wat dat betreft bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u verdacht wordt van Marktplaatsoplichting of andere cybercrime, neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en een gratis kennismaking.

 

 

Wij hebben enkele gegevens nodig om contact op te nemen

Gratis vrijblijvend contact met een advocaat


Met het invullen van dit formulier accepteert u onze beperking van aansprakelijkheid en privacyregels.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en versleuteld verzonden via SSL.
Het eerste gesprek is altijd geheel gratis en vrijblijvend.

Contact met advocaat

Een ervaren strafrechtadvocaat neemt gratis & zonder verplichtingen contact op

Ervaring van onze klanten

Gemiddelde score

★★★★★ ☆☆☆☆☆ (361 beoordelingen)
 • Als je een advocaat zoekt die echt verstand heeft wat hij of zij doet, is dit een aanrader ... Lees meer
  ★★★★★ ☆☆☆☆☆
  Blanquito 91
 • Supersnel geholpen duidelijke taal ... Lees meer
  ★★★★★ ☆☆☆☆☆
  Edgar M.

Actualiteiten

Auteur
Onderwerp
Berichten