Hacking Advocaat: Cybercrime Advocaat direct geregeld

Verdacht van hacking en daarom op zoek naar juridische bijstand?

We zijn kundig op het gebied van internetoplichting en aanverwante zaken. Is er inderdaad sprake van hacking, wat was uw rol binnen het geheel en betekent dit een strafbaar feit? We pleiten regelmatig voor vrijspraak wanneer het gaat om hacking, waardoor we u als advocaat in veel gevallen op een uitstekende wijze bij kunnen staan. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismaking, zodat we u meer kunnen vertellen.

 

Diverse vormen van hacking

Er bestaan verschillende vormen van hacking, we zorgen er als advocaat voor dat we goed in kaart brengen waar het in dit specifieke geval om gaat. Heeft u daadwerkelijk een netwerk gehackt of was er bijvoorbeeld sprake van het ingaan van een netwerk zonder dat u daar de bevoegdheid voor had? Indien u een netwerk ingaat met een wachtwoord dat u oneigenlijk heeft verkregen is er in juridische termen sprake van hacking. Wij kennen de regelgeving op dit gebied, waardoor we u bij een verdenking van hacking als advocaat uitstekend kunnen bijstaan.

 

Straffen op ransomware

Maakte u gebruik van een geautomatiseerd bestand op de computer bij anderen? Is er sprake geweest van ransomware waarmee u heeft geprobeerd losgeld van de slachtoffers te innen? Het zijn zaken waarbij er sprake is van technologisch lastige materie. We zijn daar als advocaat in thuis, waardoor we u in dergelijke zaken goed bij kunnen staan. We beschikken over kennis op het gebied van cybercrime en kunnen u meer vertellen over de uitnodiging voor een TOM-zitting die u mogelijk van de officier van justitie ontvangt of u bijstaan bij de Politierechter of Meervoudige Strafkamer.

 

Advocaat pleit voor vrijspraak

We vragen direct de processtukken voor u op en zorgen ervoor dat we ons juridisch goed op de zaak voorbereiden. Aan de hand daarvan kunnen we u aangeven wat u kunt verwachten of hoe we ervoor proberen te zorgen dat de straf zo laag mogelijk uit zal vallen. Is er eigenlijk geen sprake van hacking of cybercrime in het algemeen? Dan pleiten we voor vrijspraak, we grijpen alles aan om u goed van dienst te zijn. Zelf ervaren hoe we voor u aan de slag kunnen als advocaat bij hacking? Neem vrijblijvend contact op, we gaan graag voor u aan de slag.

Wij hebben enkele gegevens nodig om contact op te nemen

Gratis vrijblijvend contact met een advocaat


Met het invullen van dit formulier accepteert u onze beperking van aansprakelijkheid en privacyregels.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en versleuteld verzonden via SSL.
Het eerste gesprek is altijd geheel gratis en vrijblijvend.

Contact met advocaat

Een ervaren strafrechtadvocaat neemt gratis & zonder verplichtingen contact op

Clienten over ons Kantoor

Gemiddelde score

★★★★★ ☆☆☆☆☆ (311 beoordelingen)
 • Super goede advocaten die ik aan iedereen zou aanbevelen! ... Lees meer
  ★★★★★ ☆☆☆☆☆
  Karima B.
 • Enorm veel gehad aan de bijstand van de advocaat ... Lees meer
  ★★★★★ ☆☆☆☆☆
  Darryl C

Actualiteiten

Auteur
Onderwerp
Berichten

Actualiteiten

 • Er zijn op dit moment geen berichten