Advocaat rijden zonder rijbewijs

Gepakt voor rijden zonder rijbewijs en uitnodiging voor een OM-zitting ontvangen met een voorstel tot strafbeschikking?

Het is verstandig om die niet zomaar klakkeloos te accepteren. Wist u dat het accepteren van een strafbeschikking net zo goed tot een strafblad kan leiden als een gerechtelijke uitspraak? Het is daarom verstandig om hier een advocaat voor in te schakelen. Wij staan u bij wanneer u gepakt bent voor het rijden zonder rijbewijs, neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de mogelijkheden die we zien.

 

Waarom reed u zonder rijbewijs?

Wat is bijvoorbeeld de reden dat u reed zonder rijbewijs? Is het u al eerder overkomen of bent u verder nog van onbesproken gedrag? We gaan met u om tafel om te bespreken wat er aan de hand was en hoe het kwam dat u reed zonder rijbewijs. Daarnaast vragen we uiteraard de processtukken op bij het openbaar ministerie. We zorgen er als advocaat voor dat we ons goed kunnen voorbereiden op bijvoorbeeld een TOM-zitting.

De officier van justitie kan u een uitnodiging sturen voor een TOM-zitting met daarin een voorstel tot een strafbeschikking. U kunt besluiten die strafbeschikking (en het mogelijke strafblad) te accepteren of hiertegen in verzet te gaan. Wij zullen u op basis van de situatie en wat er daadwerkelijk is gebeurd adviseren over wat u het best kunt doen. Rijden zonder rijbewijs hoeft niet automatisch tot een (hoge) straf te leiden, in sommige gevallen blijkt het mogelijk om verzachtende omstandigheden aan te voeren waar ook een politierechter in mee zal gaan.

 

Advocaat verkeersdelicten

Het is na het rijden zonder rijbewijs in ieder geval verstandig om een ervaren advocaat in te schakelen. We doen regelmatig dergelijke zaken, waarmee we ervoor zorgen dat we een uitgebreide ervaring opbouwen. We weten als geen ander wat u na het rijden zonder rijbewijs boven het hoofd hangt en hoe we u hier goed bij van dienst kunnen zijn. Direct meer weten over wat er mogelijk is? Neem vrijblijvend contact op. We zorgen graag voor een eerste kennismaking, waarin we uitleggen hoe we als advocaat na het rijden zonder rijbewijs voor u kunnen optreden.

Contact met advocaat

Een ervaren strafrechtadvocaat neemt gratis & zonder verplichtingen contact op

Onze beoordelingen

Gemiddelde score

★★★★★ ☆☆☆☆☆ (311 beoordelingen)
  • Super goede advocaten die ik aan iedereen zou aanbevelen! ... Lees meer
    ★★★★★ ☆☆☆☆☆
    Karima B.

Wij hebben enkele gegevens nodig om contact op te nemen

Gratis vrijblijvend contact met een advocaat


Met het invullen van dit formulier accepteert u onze beperking van aansprakelijkheid en privacyregels.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en versleuteld verzonden via SSL.
Het eerste gesprek is altijd geheel gratis en vrijblijvend.