Hypotheekfraude en advocaat

Hulp bij hypotheekfraude snel geregeld

Hypotheekfraude wordt vaak gepleegd om een financiering bij de bank los te krijgen. Er wordt dan bijvoorbeeld een werkgeversverklaring vervalst, door een fictief dienstverband te vermelden of een hoger salaris Ook kan een loonstrook worden vervalst en meegestuurd.

 

Hypotheekfraude en straf

Als u een loonstrook, contract of werkgeversverklaring heeft vervalst om een lening of hypotheek te verkrijgen, wordt u vaak vervolgt. U moet dan of bij de rechter komen of bij de Officier van Justitie bij een zogenaamde TOM-zitting. Het Openbaar Ministerie stelt u dan een straf voor om niet naar de rechter te gaan. Maar let op: Ook dan heeft u gewoon een aantekening op uw strafblad (documentatie!). De straf voor hypotheekfraude, in feite valsheid in geschrift en/of oplichting, kan fors zijn en hangt af van de hoeveelheid vervalsingen en het financieel belang. Vaak worden werkstraffen opgelegd. Het enkele feit dat er geen schade lijkt te zijn, bijvoorbeeld omdat de rentelasten netjes zijn betaald, betekent niet dat deze straf niet volgt. Het belang van vervolging is namelijk niet alleen van financiële aard, ook het vertrouwen in documenten en de financiële regels zijn daarbij van belang.

 

Advocaat hypotheekfraude

De advocaten van Singel Advocaten hebben veel ervaring met fraude-zaken waaronder hypotheekfraude. Wij weten wat u moet doen om een vrijspraak te krijgen of een lage straf. Neem bij hypotheekfraude direct vrijblijvend contact met ons op, zo mogelijk nog voordat u met de bank, uw werkgever of het onderzoeksbureau heeft gesproken. Wij werken landelijk en ook pro deo en staan u bij tot en met de zitting in de rechtszaal.

Wij hebben enkele gegevens nodig om contact op te nemen

Gratis vrijblijvend contact met een advocaat


Met het invullen van dit formulier accepteert u onze beperking van aansprakelijkheid en privacyregels.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en versleuteld verzonden via SSL.
Het eerste gesprek is altijd geheel gratis en vrijblijvend.

Contact met advocaat

Een ervaren strafrechtadvocaat neemt gratis & zonder verplichtingen contact op

Ervaring van onze klanten

Gemiddelde score

★★★★★ ☆☆☆☆☆ (361 beoordelingen)
  • Als je een advocaat zoekt die echt verstand heeft wat hij of zij doet, is dit een aanrader ... Lees meer
    ★★★★★ ☆☆☆☆☆
    Blanquito 91
  • Supersnel geholpen duidelijke taal ... Lees meer
    ★★★★★ ☆☆☆☆☆
    Edgar M.