ISD-maatregel opgelegd aan dakloze voor herhaaldelijke winkeldiefstallen

ISD-maatregel opgelegd aan dakloze voor herhaaldelijke winkeldiefstallen

Op 8 januari jongstleden deed de Rechtbank Breda uitspraak in een zaak met betrekking tot winkeldiefstal

ISD-maatregel opgelegd aan dakloze voor herhaaldelijke winkeldiefstallen

Op 2 september vorig jaar werd verdachte in de Albert Heijn betrapt op winkeldiefstal. Hij verborg drie flessen wasmiddel. Hij deed dit bewust in het zich van de beveiligingscamera’s omdat hij na wekenlang rondzwerven op straat graag onderdak wilde, volgens zijn strafrechtadvocaat in Breda.

Verdachte is eerder veroordeeld geweest tot een voorwaardelijke ISD-maatregel met een proeftijd van twee jaar. Hij hoopte dat hij door het overtreden hiervan de maatregel opgelegd zou krijgen. Tijdens de zitting in Breda begon hij daar toch aan te twijfelen. Zijn strafrecht advocaat brengt tijdens de zitting in Breda naar voren dat verdachte verslaafd is en geen inkomen heeft.

De rechtbank oordeelt dat de man twee jaar naar een inrichting voor stelselmatige daders moet. Hij zal hier hulp krijgen om zijn leven op orde te brengen.

 

Gratis contact ervaren strafrechtadvocaat Breda

Als u vervolgd wordt voor winkeldiefstal, neemt u dan tijdig contact op met een ervaren advocaat. Indien u vaak veroordeeld bent wegens diefstal of een ander vermogensdelict bestaat de kans dat aan u een ISD-maatregel opgelegd wordt. Dit is een maatregel die opgelegd kan worden indien iemand veelvuldig te fout ingaat, en bijvoorbeeld dwangmatig steelt. Als strafrechtadvocaat in Breda bereiken wij vaak een lagere straf en mogelijk vrijspraak. Een ISD-maatregel kan vaak voorkomen worden. Neemt u dus vrijblijvend contact op als u vervolgd wordt wegens winkeldiefstal.
 

Geschreven door

Op

Bekijk meer van

Contact met advocaat

Een ervaren strafrechtadvocaat neemt gratis & zonder verplichtingen contact op