Werkstraf voor bezit cobra6 en Petarda5

Werkstraf cliënt voor illegaal vuurwerk cobra6 petarda5 & thunderkings

De economische politierechter van de rechtbank Midden-Nederland in Utrecht heeft een cliënt van Singel Advocaten alleen een werkstraf opgelegd voor illegaal vuurwerk

Werkstraf voor bezit cobra6 en Petarda5

Cliënt werd verdacht van bezit van honderden stuks vuurwerk lijst-III, dus de zwaardere categorie van illegaal vuurwerk. Waaronder Cobra's 6, 8 en nitraten Petarda5, lawinepijlen (Thunder Rocket Rocketkings) en meerdere illegale cakes / flowerbeds.

Mr. Sander Arts, vuurwerk advocaat van advocatenkantoor Singel Advocaten heeft verdachte in deze strafzaak bijgestaan. Sander heeft veel ervaring in vuurwerkzaken waaronder bijstand aan gedetineerden.

 

Opgelegde werkstraf en gebruikelijke straffen voor illegaal vuurwerk

Op deze hoeveelheid illegaal vuurwerk staat normaal een forse gevangenisstraf van vele maanden. Volgens de zogenaamde vuurwerk richtlijn én de straffen die economische politierechters normaal opleggen. 

Na pleidooi van de verdediging over de omstandigheden van verdachte én van deze strafzaak, heeft de economische politierechter cliënt alleen een werkstraf opgelegd en een geldboete. Hiermee kan cliënt zijn baan gelukkig behouden!

 

Advocaat met ervaring in vuurwerk zaken

Mensen onderschatten vaak de straffen bij enkel bezit van illegaal vuurwerk. Kwam je vroeger nog vaak weg met alleen een geldboete, tegenwoordig is dat wel anders. Het is dan ook belangrijk zo vroeg mogelijk, eventueel al bij het politieverhoor, een advocaat in te schakelen om je bij te laten staan. Bij voorkeur een advocaat met veel kennis en ervaring met vuurwerkzaken, waaronder kennis van de vuurwerkrichtlijnen én vuurwerkwetgeving.

Contactformulier advocaat vuurwerkzaken

Direct gratis vrijblijvend contact met advocaat Sander Arts


Met het invullen van dit formulier accepteert u onze beperking van aansprakelijkheid en privacyregels.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en versleuteld verzonden via SSL.
Het eerste gesprek is altijd geheel gratis en vrijblijvend.

Bekijk meer van

Contact met advocaat

Een ervaren strafrechtadvocaat neemt gratis & zonder verplichtingen contact op

Advocaat vuurwerk zaken

Advocaat vuurwerk zaken

Specialist in illegaal vuurwerk

mr. S. Arts (Sander) is meer dan 24 jaar advocaat. Hij heeft als advocaat veel ervaring in zaken voor de economische politierechter en meervoudige strafkamer, waaronder vuurwerkzaken. Sander is informeel, maar ook direct. Hij laat niet over zich heen lopen, aldus zijn vele cliënten