Vuurwerk advocaat mr. S. Arts in vuurwerkzaak St. Oedenrode

Illegaal vuurwerk st Oedenrode: Vuurwerk advocaat mr Sander Arts treedt op

2200 kilo vuurwerk gevonden in loods in Sint-Oedenrode. Mr. Sander Arts, strafrechtadvocaat, treed als advocaat op in deze zaak over illegaal vuurwerk.

Het vuurwerk seizoen lijkt weer te zijn begonnen bij justitie. Zo is recentelijk een grote partij van 2200 kilo vuurwerk gevonden in een loods in Sint-Oedenrode (klik hier voor het artikel op omroep brabant). Justitie heeft een strafrechtelijk onderzoek ingesteld naar de partij illegaal vuurwerk en zal verdachten horen in dit onderzoek.  

Mr. Sander Arts, treedt op in dit onderzoek en zal bij het politieverhoor optreden als advocaat. Sander is een advocaat met veel ervaring in vuurwerk strafzaken. (klik hier voor meer informatie over sander en vuurwerk). Hij treedt op dit moment voor diverse verdachten op in strafzaken over illegaal vuurwerk, uiteenlopende van opgerolde vuurwerkshops (zoals de 'bombashop' uit Polen), tot zaken van grote partijen illegaal vuurwerk (zowel bezit als verkoop van illegaal vuurwerk).

 

Straffen voor illegaal vuurwerk

Illegaal vuurwerk is een speerpunt bij justitie en voor zowel handel, opslag als verkoop van illegaal vuurwerk worden hoge straffen opgelegd, waarbij gevangenisstraf geen uitzondering is.

Mocht u worden verdacht van bezit of verkoop van illegaal vuurwerk, zoals thunderking, cobra6, lawinepijlen of shells, neemt u dan direct contact op met een ervaren advocaat in vuurwerk zaken en leg nooit een verklaring af zonder bijstand van een advocaat bij het politieverhoor, na een inval of doorzoeking.

 

Politieverhoor na inbeslagname illegaal vuurwerk

Tijdens een verhoor voor illegaal vuurwerk zal de politie proberen duidelijkheid te krijgen over de strafzaak en de rol die u als verdachte heeft gespeeld. Eenvoudig ogende vragen kunnen een achterliggende bedoeling hebben. Ook is het mogelijk dat u op grond van bijzondere (economische) wetgeving wordt verplicht (middels een vordering tot uitlevering) informatie af te geven, zoals bestellijsten van vuurwerk en informatiedragers zoals telefoon. Het is niet zo eenvoudig dat u dit altijd mag weigeren, omdat u verdachte bent. Hier kan bijzondere wetgevingu soms zelfs verplichten hieraan mee te werken, op straffe van het plegen van een strafbaar (weigerings)feit! Laat u dan ook goed adviseren en bijstaan als u een oproeping of uitnodiging ontvangt van politie om te worden verhoord.

Contact met advocaat Sander Arts over illegaal vuurwerk

Direct gratis vrijblijvend contact met advocaat Sander Arts


Met het invullen van dit formulier accepteert u onze beperking van aansprakelijkheid en privacyregels.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en versleuteld verzonden via SSL.
Het eerste gesprek is altijd geheel gratis en vrijblijvend.

Bekijk meer van

Contact met advocaat

Een ervaren strafrechtadvocaat neemt gratis & zonder verplichtingen contact op