Vrijspraak kopen &  bezit vuurwerkshop Bombashop Polen

Vrijspraak kopen illegaal vuurwerk Bombashop Singel Advocaten Breda

De economische politierechter in Utrecht heeft onze cliënt vrijgesproken van het bezit van illegaal vuurwerk

De economische politierechter in de rechtbank Utrecht (Midden-Nederland) heeft vandaag vrijspraak uitgesproken in de strafzaak van onze cliënt voor het bezit van illegaal vuurwerk. 

 

Illegaal vuurwerk veroordeling

De officier van justitie had veroordeling gevraagd en een hoge taakstraf voor het invoeren en bezit van illegaal vuurwerk. Wij hebben als advocaat vuurwerkzaken de rechter uitgelegd dat onvoldoende bewijs aanwezig was. Weliswaar was in de woning van clïent na een inval door politie illegaal vuurwerk aangetroffen en bleek uit bestellijsten dat dit op zijn naam was besteld, maar dit betekende nog niet dat dit door hem was besteld.

Aan de hand van het strafdossier is door ons als advocaat aannemelijk gemaakt dat niet hij maar iemand anders het vuurwerk had besteld. Het gevolg was dan ook een integrale vrijspraak voor bezit van shells en cakeboxen. Van de stelligheid van het standpunt van het openbaar ministerie bleef dan ook na pleidooi weinig over...

 

Straf voor illegaal vuurwerk en strafblad

Hiermee hebben wij niet alleen een forse straf kunnen voorkomen voor cliënt maar ook een aantekening op zijn justitiële documentatie, ook wel het strafblad genoemd. Met mogelijk negatieve gevolgen voor een verklaring omtrent het gedrag (VOG).

In vuurwerkzaken worden vaak hoge straffen opgelegd en ook gevangenisstraf is niet uitgesloten. Het is complexe wetgeving waar kennis en ervaring belangrijk is. Neem dan ook zo mogelijk contact op met een ervaren advocaat in vuurwerkzaken als u met een inval voor illegaal vuurwerk óf oproeping voor politieverhoor of economische politierechter wordt geconfronteerd.

 

Contactformulier advocaat illegaal vuurwerk

Direct gratis vrijblijvend contact met advocaat Sander Arts


Met het invullen van dit formulier accepteert u onze beperking van aansprakelijkheid en privacyregels.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en versleuteld verzonden via SSL.
Het eerste gesprek is altijd geheel gratis en vrijblijvend.

Bekijk meer van

Contact met advocaat

Een ervaren strafrechtadvocaat neemt gratis & zonder verplichtingen contact op

Advocaat vuurwerk zaken

Advocaat vuurwerk zaken

Specialist in illegaal vuurwerk

mr. S. Arts (Sander) is meer dan 24 jaar advocaat. Hij heeft als advocaat veel ervaring in zaken voor de economische politierechter en meervoudige strafkamer, waaronder vuurwerkzaken. Sander is informeel, maar ook direct. Hij laat niet over zich heen lopen, aldus zijn vele cliënten

De door het OM Tenlastelegging volledig onderuit gehaald ... Lees meer
★★★★★ ☆☆☆☆☆
Cornelis P