Man moet halfjaar de cel in na slaan en schoppen ex

Man moet halfjaar de cel in na slaan en schoppen ex

Op 22 december jongstleden deed de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, locatie Breda uitspraak in een zaak met betrekking tot mishandeling 

Man moet halfjaar de cel in na slaan en schoppen ex

Verdachte sloeg en schopte zijn ex-vrouw in februari dit jaar tegen haar hoofd. Hij zou zijn ex-vrouw gezien hebben met een andere man en daar kon hij niet tegen. De man zou tegen zijn reclasseringsmedewerker hebben gezegd dat zijn ex 'het nog wel zou merken'. 

 

Verweer strafrechtadvocaat Breda 

De Officier van Justitie zei eerder dat er sprake zou zijn van poging doodslag doordat de man de vrouw tegen het hoofd heeft geschopt en geslagen. Volgens de strafrecht advocaat in Breda van verdachte is hier sprake van. Het letsel van de vrouw was gering omdat er geschopt werd met sneakers, waardoor er geen zwaar letsel op kon treden. 

De rechtbank Breda ging mee in het pleidooi van de strafrechtadvocaat van verdachte. Er is geen sprake van poging doodslag.  De rechtbank acht mishandeling bewezen en legt aan de man een gevangenisstraf van een half jaar op. Ook moet hij verplicht afkicken van alcohol en drugs en krijgt hij een contact- en locatieverbod. 

 

Contact met ervaren strafrecht advocaat Breda mishandeling

Als u verdacht wordt van (zware) mishandeling, bestaat de kans op een forse straf. Schakelt u daarom tijdig deskundige bijstand in. Als advocaat in Breda zijn wij gespecialiseerd in strafrecht, waaronder mishandeling en bereiken wij vaak een lagere straf en mogelijk vrijspraak. Neemt u daarom vrijblijvend contact met ons op. 

Geschreven door

Op

Bekijk meer van

Fatal error: Call to a member function getType() on null in /www/htdocs/advoc/private/compile/www.singeladvocaten.nl/52270a72bff0600ba7c728d53ad4f4608a72a75a.file.include.tpl.php on line 30