Vader dode baby langer vast

Vader dode baby langer vast

Op 9 maart jongstleden besloot de Rechtbank Breda dat de vader van de onlangs overleden baby langer vast blijft zitten

Vader dode baby langer vast

De 24-jarige man wordt verdacht van het om het leven brengen van zijn zeven maanden oude baby. Volgens het sectierapport kwam het kindje om door heftig schudden of geweld van buitenaf. Er werd onder meer een bloeduitstorting gevonden onder het hersenvlies.  In november overleed de baby in het ziekenhuis. Het onderzoek naar de dood van de baby loopt nog bij het Nederlands Forensisch Instituut.

 

Verweer strafrechtadvocaat Breda

Volgens de strafrechtadvocaat in Breda van verdachte zit zijn cliënt alleen vast vanwege zijn documentatie. Hij werd eerder veroordeeld voor huiselijk geweld. Volgens de advocaat in Breda is er geen concreet bewijs dat zijn cliënt schuldig zou zijn. Ook verdachte zegt ‘100% zeker te weten dat hij het niet gedaan heeft’.

Het Openbaar Ministerie bracht tijdens de zitting in Breda naar voren dat het bekend is dat zowel verdachte als de moeder van de baby drugs gebruikten en er al langer problemen waren in het gezin. Ook werd de baby al eerder uit huis geplaatst. Met het verzoek van de strafrecht advocaat in Breda, om verdachte vrij te laten, ging de rechtbank niet mee.

De inhoudelijke behandeling zal plaatsvinden als alle onderzoeken verricht zijn. Of hier misschien sprake is van mishandeling of van doodslag is nog niet duidelijk.

 

Vrijblijvend contact ervaren strafrecht advocaat Breda

Indien u verdacht wordt van mishandeling, neemt u dan vrijblijvend contact op met een ervaren strafrechtadvocaat in Breda. Door veel ervaring in het strafrecht bereiken wij als advocaat vaak een lagere straf en mogelijk vrijspraak!

Geschreven door

Op

Bekijk meer van

Contact met advocaat

Een ervaren strafrechtadvocaat neemt gratis & zonder verplichtingen contact op