Veroordeling mishandelen ex

Veroordeling mishandelen ex

Op 15 augustus heeft de Rechtbank Breda uitspraak gedaan in een zaak met betrekking tot mishandeling

Veroordeling mishandeling ex 

De verdachte is een man die ervan wordt verdacht zijn ex te hebben mishandeld op 29 augustus vorig jaar. De vrouw wilde van hem scheiden maar verdachte was het hier niet mee eens. Volgens de ex-vrouw is verdachte schuldig aan de scheiding. Ze kwam maar niet van hem af. Zijn ex-vrouw heeft letterlijk moeten vluchten op een dag dat hij niet thuis was. Ze regelde een verhuiswagen, laadde haar spullen in en vertrok op 8 maart vorig jaar. Jarenlang werden zij en haar kinderen psychisch onderdrukt door verdachte. Ze dook onder bij vrienden en heeft op verschillende adressen gewoond om aan verdachte te ontkomen.

Op 29 augustus vorig jaar ging verdachte volgens getuigen beestachtig tekeer tegen zijn ex. In een Renault Twingo stompte hij haar en probeerde hij haar met haar hoofd tegen het dashboard te slaan. Dit alles gebeurde in Bergen op Zoom.

De rechtbank Breda heeft de man veroordeeld tot vijf maanden gevangenisstraf, waarvan twee voorwaardelijk.

 

Strafrechtadvocaat Breda mishandeling

U ziet dat voor mishandeling een gevangenisstraf aan u kan worden opgelegd. Als advocatenkantoor in Breda zijn wij gespecialiseerd in strafrecht, waaronder mishandeling. Als u verdacht wordt van mishandeling neemt u dan gratis contact op met een ervaren advocaat Breda. Vaak bereiken wij een lagere straf en mogelijk vrijspraak.
 

Geschreven door

Op

Bekijk meer van

Contact met advocaat

Een ervaren strafrechtadvocaat neemt gratis & zonder verplichtingen contact op