Drugshandelaren lopen tegen de lamp door handel op illegale marktplaats Hansa

Drugshandelaren lopen tegen de lamp door handel op illegale marktplaats Hansa

Politie pakt drugshandelaren door overname illegale marktplaats Hansa

De Nederlandse politie heeft samen met de FBI handelaren op illegale marktplaatsen weten te ontmantelen. De illegale marktplaats waar het over gaat is Hansa. Het gaat om een website waar onder andere drugs, juwelen en nagemaakte goederen worden verhandeld.

De politie kwam erachter dat de site gehost werd in Litouwen, maar verplaatste de site in het geheim naar Nederland om het in de gaten te houden. Eerst waren de berichten versleuteld, maar dit is ongedaan gemaakt. Op deze manier heeft de politie de berichten kunnen achterhalen. In Nederland zijn er nu vier mensen die verdacht worden van drugshandel op de illegale site. De 500 Nederlanders die illegale goederen en drugs hebben gekocht op de site hebben nu ook de interesse van de politie. Hier zal verder onderzoek naar worden gedaan.

De verkregen informatie wordt de komende tijd nog door de politie verder onderzocht. De vier drugsverkopers uit Nederland zijn inmiddels aangehouden en de komende tijd zal de politie nog meer kopers en verkopers van drugs proberen te identificeren.

Als u verdacht wordt van handel in drugs, is het van belang dat u deskundige bijstand inschakelt. Als u wordt vervolgd, neemt u dan vrijblijvend contact op met een ervaren advocaat in Breda voor harddrugs. Als advocatenkantoor in Breda dat landelijk werkt, zijn wij gespecialiseerd in zaken met betrekking tot de handel in drugs. Vaak bereiken wij een lagere straf en mogelijk vrijspraak.

Geschreven door

Op

Bekijk meer van

Contact met advocaat

Een ervaren strafrechtadvocaat neemt gratis & zonder verplichtingen contact op