Extra onderzoekswensen doodslag stiefvader

Extra onderzoekswensen doodslag stiefvader

Op 5 april jl. vond bij de Rechtbank in Breda een tussentijdse zitting plaats met betrekking tot doodslag

Extra onderzoekswensen doodslag stiefvader

Aan verdachte wordt doodslag ten laste gelegd. Hij zou vorig jaar juli zijn stiefvader hebben mishandeld, die twee dagen later overleed. Op die bewuste avond werd de verdachte door zijn moeder gebeld met het verzoek om snel naar Rijsbergen te komen. Daar zou een heftige ruzie gaande zijn geweest. De stiefvader van verdachte sloeg hem waarop verdachte hem volgens eigen zeggen een stomp of klap tegen zijn borst aangaf. Volgens de aanklacht had het slachtoffer twee hoofdwonden. Of dat is gekomen door een klap met een voorwerp of door een val, is nog onduidelijk.

 

Verweer strafrechtadvocaat Breda doodslag 

Volgens de strafrechtadvocaat in Breda van verdachte had verdachte absoluut niet het idee dat hij iets deed waardoor het slachtoffer zou kunnen komen te overlijden. De strafrecht advocaat van verdachte zei tijdens de zitting in Breda nadere toelichting te willen op het sectierapport. Ook wil hij nog het verhoor van een getuige beluisteren. De rechtbank in Breda ging hiermee akkoord. Het ziet ernaar uit dat de advocaat een beroep gaat doen op noodweer, of anders mishandeling met de dood tot gevolg. Daarop staan lagere straffen dan doodslag, die nu op de tenlastelegging staat. De inhoudelijke behandeling staat eind augustus gepland.

 

Vrijblijvend contact ervaren strafrechtadvocaat doodslag Breda

Doodslag is een ernstig feit. Het is dan ook belangrijk dat de juiste en deskundige bijstand wordt ingeschakeld. Dit kan de straf aanzienlijk verminderen. Als advocaat in Breda, zijn wij gespecialiseerd in strafrecht, waaronder doodslag en bereiken wij vaak een lagere straf en mogelijk vrijspraak. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

Geschreven door

Op

Bekijk meer van

Contact met advocaat

Een ervaren strafrechtadvocaat neemt gratis & zonder verplichtingen contact op