Taakstraf voor Alphenaar die dodelijk verkeersongeval veroorzaakt

Taakstraf voor Alphenaar die dodelijk verkeersongeval veroorzaakt

Op 14 december jongstleden deed de Rechtbank Breda uitspraak in een zaak met betrekking tot het veroorzaken van een verkeersongeval

Taakstraf voor Alphenaar die dodelijk verkeersongeval veroorzaakt

Op 12 februari 2015 gebeurde er een ongeluk in Alphen waarbij een fietser overleed. Aan verdachte wordt ten laste gelegd dat hij het ongeluk heeft veroorzaakt. Verdachte reed tussen de 40 en 60 kilometer per uur op een weg waar hij maar 30 kilometer per uur mocht rijden.

Verdachte verscheen samen met zijn strafrecht advocaat in Breda bij de terechtzitting waar de rechtbank concludeerde dat als verdachte beter had gekeken en langzamer had gereden het ongeluk niet was gebeurd. De strafrechtadvocaat van verdachte brengt naar voren dat de fietser niet verlicht was, maar dit doet in dit geval niet ter zake volgens de officier. De fietser kwam van rechts en had sowieso voorrang, maar voorrang werd niet verleend. De fietser overleed de ochtend na het ongeval.

 

Contact met ervaren strafrechtadvocaat Breda verkeersongeval 

Verdachte wordt veroordeeld tot een taakstraf van 100 uur en een voorwaardelijk rijverbod van een half jaar. Als u vervolgd wordt voor het veroorzaken van een verkeersongeval met letsel, bestaat de kans op een forse straf! Neemt u daarom vrijblijvend contact op met een strafrechtadvocaat in Breda. Door veel ervaring in zaken met betrekking tot verkeersongevallen, bereiken wij vaak een lagere straf en mogelijk vrijspraak.

Geschreven door

Op

Bekijk meer van

Contact met advocaat

Een ervaren strafrechtadvocaat neemt gratis & zonder verplichtingen contact op