Dodelijk verkeersongeval prinsenbeek; advocaat Sander Arts treedt op

Dodelijk verkeersongeval prinsenbeek bij rechtbank Breda

Op 11 januari 2021 zal de zaak worden behandeld bij de rechtbank Breda, over het noodlottige ongevak bij Prinsenbeek op 10 december 2018. Bij dit ongeval kwamen twee personen van 43 en 28 jaar om het leven. Mr. Sander Arts, advocaat verkeersrecht bij Singel Advocaten, treedt in deze strafzaak op voor de persoon die wordt verdacht van het veroorzaken van dit ongeval

Bij dit tragische verkeersongeval, is de auto van de twee vrouwen bovenaan het viaduct boven de A16 geraakt door de auto van cliënt. Na de botsing is de auto in brand gevlogen. Het openbaar ministerie stelt aan de schuld van cliënt te wijten is dat dit ongeval is ontstaan.

Mr. Sander Arts treedt op als advocaat van de verdachte in deze strafzaak voor de meervoudige strafkamer. De verdediging zal betwisten, zonder af te willen willen doen aan de ernst van dit verkeersongeval waarbij twee vrouwen om het leven kwamen én ook verdachte ernstig letsel opliep, dat de oorzaak dit verkeersongeval hem strafrechtelijk kan worden aangerekend. Dit zal ter terechtzitting nader worden bepleit en onderbouwd.

mr. Arts treedt als ervaren advocaat regelmatig op in verkeersreecht strafzaken voor de meervoudige strafkamer.

Over dit ongeval verscheen eerder een publicatie in onder ander dagblad BNdeStem (klik hier).

 

Bekijk meer van

Contact met advocaat

Een ervaren strafrechtadvocaat neemt gratis & zonder verplichtingen contact op

Advocaat verkeersongeval 2

Advocaat verkeersongeval

specialist verkeersrecht

mr. S. Arts (Sander) is meer dan 24 jaar advocaat. Hij treedt op bij de meervoudige strafkamer bij verkeersongevallen met dodelijke afloop en zwaar letsel. Hij trad voor veel cliënten op in landelijk bekende strafzaken.

Sander is informeel, maar direct. Hij begeleidt u op een betrokken maar vasthoudende manier door uw strafzaak heen.