Auto’s van Bredanaar beslag witwassen

Auto Bredanaar door 'afpakteam' in beslag genomen

Twee auto's van een 43-jarige Bredanaar zijn in beslag genomen op verdenking van witwassen

Op 18 juni jongstleden zijn door het  zogenaamde Afpakteam Breda twee auto’s van het merk Mercedes in beslag genomen. De auto’s waren van een 43-jarige Bredanaar en zijn vrouw.

De auto’s vertegenwoordigen een grote waarde, en daarom zijn de auto’s in beslag genomen op verdenking van witwassen.

Het afpakteam in Breda is een samenwerking van de gemeente, politie en Belastingdienst. In samenwerking met elkaar worden er zoveel mogelijk crimineel geld en goederen opgespoord en te ontnemen middels een strafrechtelijke, fiscale en bestuurlijke weg.

Bij witwassen gaat het om het verbergen van de herkomst van illegaal verkregen geld of goederen. Als u verdacht wordt van witwassen in Breda kunt u strafrechtelijk vervolgd worden. Het is dan verstandig om u bij te laten staan door een ervaren advocaat. Als de politie enig vermoeden heeft dat uw geld of goederen afkomstig zijn uit criminele activiteiten zoals drugshandel of diefstal, bestaat de kans dat het afpakteam van de gemeente Breda ook bij u langskomt.

Wordt u verdacht van witwassen, of is uw eigendom in beslag genomen op verdenking van witwassen? Neemt u dan vrijblijvend contact op met een ervaren advocatenkantoor, die gespecialiseerd is strafzaken waaronder witwassen. Vaak bereiken wij een lagere straf en mogelijk vrijspraak.

Geschreven door

Op

Bekijk meer van

Contact met advocaat

Een ervaren strafrechtadvocaat neemt gratis & zonder verplichtingen contact op