Amfetamineolie en 2 kilo MDMA gevonden in pand Breda

Amfetamineolie en 2 kilo MDMA gevonden in pand Breda

Op 8 november jl. zijn bij een grote anti-drugs actie in Breda grondstoffen voor de productie van harddrugs gevonden 

Amfetamineolie en 2 kilo MDMA gevonden in pand Breda

In een woning aan het Docter Ariensplein in Breda werd woensdag 8 november jongslteden 7.5 liter amfetalimeolie en 2 kilo MDMA gevonden. Tevens werden er in de woning diverse goederen voor een drugslab aangetroffen. Er is nog niemand aangehouden. 

De politie ging de woning binnen tijdens een tweedaagse actie tegen synthetische drugs in Brabant. Als strafrechtadvocaat in Breda merken wij dat er steeds meer acties plaatsvinden tegen het produceren van harddrugs. Vooral in de provincie Noord-Brabant worden er veel invallen gedaan.

 

Grote anti-drugsactie politie in Brabant en Limburg

Deze inval maakt deel uit van de grote anti-drugsactie van de politie in Brabant en Limburg.  Op tientallen plekken in Brabant en Limburg hebben agenten huiszoekingen gedaan en hier zijn grote hoeveelheden xtc, speed, grondstoffen voor het produceren van drugs en hulpinstrumenten bij in beslag genomen. 

 

Strafrecht advocaat Breda productie of handel harddrugs 

Ons advocatenkantoor in Breda is gespecialiseerd in strafrecht, en behandelt vaak zaken met betrekking tot harddrugs. Als u vervolgd wordt voor productie of handel in harddrugs in Breda, neemt u dan contact op met een ervaren strafrecht advocaat. Vaak wordt een lagere straf en mogelijk vrijspraak bereikt bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, locatie Breda. 

 

 

 

 

Geschreven door

Op

Bekijk meer van

Contact met advocaat

Een ervaren strafrechtadvocaat neemt gratis & zonder verplichtingen contact op