Advocaat vuurwerk Sander Arts over illegaal vuurwerk (Omroep Brabant)

Advocaat vuurwerk Sander Arts over illegaal vuurwerk (Omroep Brabant)

Vuurwerk advocaat mr Sander Arts van Singel Advocaten bij Omroep Brabant over bezit van illegaal vuurwerk en de gevolgen daarvan zoals de straffen en een waarschuwing voor de hoge straffen 

Bezit en handel in illegaal vuurwerk

Sander geeft aan Omroep Brabant uitleg over de hoge straffen voor bezit en handel in illegaal vuurwerk. Veel mensen realiseren zich wel dat het verboden is, maar níet dat de straffen hoog zijn en regelmatig gevangenisstraffen worden opgelegd. Zo kan een onschuldig lijkende vuurwerk hobby al snel uitmonden in een verblijf in de gevangenis.

 

Straf op illegaal vuurwerk

Voor illegaal vuurwerk, zoals bezit van shells, cobra6 of cobra8, nitraten en lawinepijlen wordt vrijwel direct een werkstraf opgelegd. Bij grotere aantallen kan een gevangenisstraf aan de orde komen, zeker als er meer dan 100 stuks in bezit zijn of het gewicht aan F4 vuurwerk (gevaarlijkste klasse). Ook een handelsindicatie of het knutselen aan vuurwerk, zoals een vuurwerkbom (samentaped) kan een gevangenisstraf al te snel om de hoek komen kijken.

 

Vuurwerk advocaat

Sander is een ervaren strafrechtadvocaat en houd zich al jaren bezig als advocaat met strafzaken over bezit, verkoop en handel in illegaal vuurwerk. Hij behandelt strafzaken in héél Nederland bij diverse rechtbanken en bij om hoorzittingen.

 

Klik hier voor het artikel van Omroep Brabant 

 

 

Contact advocaat illegaal vuurwerk

Direct gratis vrijblijvend contact met advocaat Sander Arts


Met het invullen van dit formulier accepteert u onze beperking van aansprakelijkheid en privacyregels.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en versleuteld verzonden via SSL.
Het eerste gesprek is altijd geheel gratis en vrijblijvend.

Bekijk meer van

Contact met advocaat

Een ervaren strafrechtadvocaat neemt gratis & zonder verplichtingen contact op

Artikel Omroep Brabant illegaal vuurwerk (download)

Advocaat vuurwerk zaken

Advocaat vuurwerk zaken

Specialist in illegaal vuurwerk

mr. S. Arts (Sander) is meer dan 24 jaar advocaat. Hij heeft als advocaat veel ervaring in zaken voor de economische politierechter en meervoudige strafkamer, waaronder vuurwerkzaken. Sander is informeel, maar ook direct. Hij laat niet over zich heen lopen, aldus zijn vele cliënten