Strafrechtadvocaat bezit harddrugs

Het bezit van harddrugs is in Nederland niet toegestaan, het gedoogbeleid geldt uitsluitend voor softdrugs

Neemt u harddrugs mee naar een festival of maakt u daar elders gebruik van? U loopt het risico te worden opgepakt, waarna de officier van justitie u over het algemeen zal uitnodigen voor een TOM-zitting. Tijdens die TOM-zitting voor het bezit van harddrugs kunt u een strafbeschikking accepteren. Houd er rekening mee dat deze boete of werkstraf buiten de rechter om net zo goed tot een strafblad kan leiden. Meer weten over wat u het best kunt doen nadat u bent gepakt voor het bezit van harddrugs? Neem contact op, we vertellen u er als harddrugs advocaat graag meer over.

Bezit of handelen

Zowel het bezit van harddrugs als het handelen daarin zijn verboden. Het is wat dat betreft van belang om hier voorzichtig mee om te gaan en bij eventuele problemen direct contact op te nemen met een goede advocaat. Over het algemeen zal het bezit van harddrugs leiden tot een boete of een werkstraf, opgelegd via een TOM-zitting. Wij kunnen u zowel tijdens de TOM-zitting als in de voorbereiding daarop goed van dienst zijn. Ook bij de Politierechter of Meervoudige Strafkamer weten wij wat er moet gebeuren om het maximale uit uw strafzaak te halen.

 

Bezit harddrugs leidt tot strafblad

Het bezit van harddrugs kan leiden tot een strafblad, zowel wanneer u het bezit voor eigen gebruik als voor het handelen. Ging u naar een festival met wat XTC op zak of was u daadwerkelijk voornemens om dit te gaan verhandelen? Afhankelijk van de hoeveelheid die u bij u heeft wordt u een boete opgelegd door een transactievoorstel of een TOM-zitting. U heeft dan diect een aantekening op uw strafblad. Betaal de boete dus niet voordat u met een advocaat heeft gesproken. Het is daarom verstandig om een ervaren harddrugs advocaat in te schakelen. We behandelen regelmatig zaken van mensen die tijdens festivals gepakt worden met harddrugs, waardoor we u daarin goed kunnen bijstaan.

 

Advocaat tijdens TOM-zitting harddrugs

Schakel zo snel mogelijk een advocaat in, bijvoorbeeld wanneer u een uitnodiging ontvangt voor een TOM-zitting omtrent het bezit van harddrugs. Wij zorgen ervoor dat we u op een juridisch krachtige wijze bijstaan of dat we tijdig de processtukken voor u opvragen. Benieuwd naar de mogelijkheden en hoe we u kunnen bijstaan om de straf te verlagen voor het bezit van harddrugs? Neem contact met ons op, we zijn ervaren advocaten voor uw strafzaak met harddrugs.
 

Wij hebben enkele gegevens nodig om contact op te nemen

Gratis vrijblijvend contact met een advocaat


Met het invullen van dit formulier accepteert u onze beperking van aansprakelijkheid en privacyregels.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en versleuteld verzonden via SSL.
Het eerste gesprek is altijd geheel gratis en vrijblijvend.

Contact met advocaat

Een ervaren strafrechtadvocaat neemt gratis & zonder verplichtingen contact op

Ervaring van onze klanten

Gemiddelde score

★★★★★ ☆☆☆☆☆ (311 beoordelingen)
 • Super goede advocaten die ik aan iedereen zou aanbevelen! ... Lees meer
  ★★★★★ ☆☆☆☆☆
  Karima B.
 • Enorm veel gehad aan de bijstand van de advocaat ... Lees meer
  ★★★★★ ☆☆☆☆☆
  Darryl C

Actualiteit Harddrugs

Auteur
Onderwerp

Actualiteit Harddrugs

 • Er zijn op dit moment geen berichten