Beëindiging WSNP & advocaat

tussentijdse beëindiging van de schuldsanering

Als u eenmaal in de wsnp of schuldsanering terecht komt, moet u drie jaar hard uw best doen om schuldenvrij te worden. Het is mogelijk dat iemand tussentijds, dus tijdens het lopen van de schuldsanering, een verzoek indiend tot tussentijdse beëindiging. U wordt dan de schuldsanering 'uitgezet' en u zult niet schuldenvrij worden. Dit verzoek kan door uw schuldeisers worden ingediend, maar ook door uw bewindvoerder.

Reden van beeindiging WSNP

De redenen van beëindiging kunnen divers zijn. Mogelijk vindt de bewindvoerder dat u niet voldoende uw best doet om betaald werk te krijgen. Of een schuldeiser vindt dat u een schuld ten onrechte niet op de 'schuldenlijst'  heeft vermeld, dus uit het zicht van de rechter heeft gehouden. Of u maakt nieuwe schulden (lichtvaardig), zoals het plegen van een strafbaar feit (hennepkwekerij bijvoorbeeld) of het aangaan van onnodig dure (telefoon)abonnementen.

In dat geval is het belangrijk een advocaat in te schakelen om u bij te staan bij de zitting in de rechtbank. Als u het formulier invult neemt een ervaren wsnp-advocaat contact met u op om met u naar de rechtbank te gaan en te onderbouwen en verdedigen met u waarom u wel in de schuldsanering moet blijven.

 

Wij hebben enkele gegevens nodig om contact op te nemen

Gratis vrijblijvend contact met een advocaat


Met het invullen van dit formulier accepteert u onze beperking van aansprakelijkheid en privacyregels.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en versleuteld verzonden via SSL.
Het eerste gesprek is altijd geheel gratis en vrijblijvend.

Contact met advocaat

Een ervaren strafrechtadvocaat neemt gratis & zonder verplichtingen contact op

Ervaring van onze klanten

Gemiddelde score

★★★★★ ☆☆☆☆☆ (1 beoordelingen)
  • Wij zijn zeer tevreden over de medewerking, telefonisch en Email contact ... Lees meer
    ★★★★★ ☆☆☆☆☆
    Roelof D.