Afwijzing schone lei & advocaat

beroep tegen niet krijgen van de schone lei

De Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen (WSNP) helpt u van schulden af te komen waar u zelf niet meer uitkomt. U kunt hiervoor een aanvraag indienen, zodat u na 3 jaar weer met een schone lei kunt beginnen. U bent dan schuldenvrij

Afgewezen schone lei van de schuldsanering (WSNP)

Als u in de schuldsanering terecht komt, moet u zich aan diverse verplichtingen houden. Zo moet u zich inspannen om zoveel mogelijk geld te verdienen voor de schuldeisers. Ook is er sprake van een sollicitatieplicht om netjes aan het werk en inkomsten te komen,  en moet u de bewindvoerder alle benodigde informatie geven. Ook mag u niet lichtvaardig nieuwe schulden maken. Kortom, u mag niet zomaar uw schuldensituatie vergergeren door het maken van nieuwe (belangrijke) schulden.

Wilt u weer met een schone lei beginnen om alles weer op de rails te krijgen, maar wordt uw schone lei aanvraag tot WSNP afgewezen? We kunnen u helpen om in beroep te gaan. Let op: Hiervoor is een korte termijn van acht dagen in de wet vermeld. Dan moet u niet alleen hoger beroep hebben ingesteld, maar ook de reden van beroep hebben vermeld en onderbouwd.

Vul het formulier dan ook direct in, dan neemt een advocaat contact met u op

 

Advocaat WSNP bij afwijzing schone lei

Als uw schone lei wordt afgewezen, is de kans aanwezig dat u te maken krijgt met financieel en juridisch ingewikkelde termen. De kans is groot dat u er zelf niet meer uitkomt, vooral omdat de schulden u tot aan de lippen staan. Het is dan verstandig om een WSNP advocaat in te schakelen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, dan vertellen we u er graag meer over. Desgewenst treden we vervolgens als Pro Deo WSNP advocaat voor u op.

 

 

Wij hebben enkele gegevens nodig om contact op te nemen

Gratis vrijblijvend contact met een advocaat


Met het invullen van dit formulier accepteert u onze beperking van aansprakelijkheid en privacyregels.
Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en versleuteld verzonden via SSL.
Het eerste gesprek is altijd geheel gratis en vrijblijvend.

Contact met advocaat

Een ervaren strafrechtadvocaat neemt gratis & zonder verplichtingen contact op

Ervaring van onze klanten

Gemiddelde score

★★★★★ ☆☆☆☆☆ (1 beoordelingen)
  • Wij zijn zeer tevreden over de medewerking, telefonisch en Email contact ... Lees meer
    ★★★★★ ☆☆☆☆☆
    Roelof D.