Veroordeling door Rechtbank Zeeland-West-Brabant

Op 16 oktober 2015 heeft de Rechtbank Zeeland-West-Brabant uitspraak gedaan in een zaak over diefstal met braak.

Veroordeling diefstal met braak

Verdachte werd ervan verdacht meerdere inbraken te hebben gepleegd. Verdachte werd dan ook verdacht van diefstal met braak.

De advocaat van verdachte is van mening dat de rechtbank bij een aantal feiten niet tot een bewezenverklaring kan komen en dat verdachte van deze ten laste gelegde feiten dient te worden vrijgesproken. Zo is de verdachte niet op de camerabeelden van de inbraken te herkennen. Ook wijst de advocaat van verdachte erop dat de pleegtijd van twee van de ten laste gelegde feiten identiek aan elkaar zijn en dat verdachte niet gelijktijdig op beide plaatsen kan zijn geweest.

De zaak deed zich voor bij Rechtbank Zeeland-West-Brabant. De rechtbank volgde de mening van de advocaat van verdachte deels en spreekt verdachte van twee van de ten laste gelegde feiten vrij. De andere ten laste gelegde feiten worden de rechtbank wel wettig en overtuigend bewezen, waarvoor een straf wordt opgelegd. De rechtbank legt een gevangenisstraf op voor de duur van twee jaren. De advocaat van verdachte heeft er dankzij zijn pleidooi voor gezorgd dat de zo laag mogelijke straf bereikt zou worden, verdachte werd immers van twee ten laste gelegde feiten vrijgesproken. Indien u verdacht wordt van diefstal met braak kunt u zich laten bijstaan door een advocaat Breda. De advocaat van het advocatenkantoor uit Breda zal voor u eveneens een zo laag mogelijk straf, of zelfs vrijspraak indien mogelijk, bereiken.

Als u het formulier invult komt u vrijblijvend in contact met het advocatenkantoor uit Breda.

Klik hier voor de uitspraak

Geschreven door

Op

Bekijk meer van

Contact met advocaat

Een ervaren strafrechtadvocaat neemt gratis & zonder verplichtingen contact op