Gevangenisstraf geëist tegen vader voor misbruik dochter en het vastleggen hiervan

Gevangenisstraf geëist tegen vader voor misbruik dochter en het vastleggen hiervan

Op vrijdag 30 maart jl. werd in de Rechtbank Breda een gevangenisstraf geëist voor seksueel misbruik.

Gevangenisstraf geëist tegen vader voor misbruik dochter en het vastleggen hiervan

In de zomer van 2017 werden twee filmpjes gevonden waarop te zien is dat de verdachte ontucht pleegt met zijn dochtertje. De man liet via zijn strafrechtadvocaat in Breda weten dat hij moeite heeft zich de seksuele handelingen te herinneren, maar ontkent het niet. 

 

Verweer strafrecht advocaat Breda 

Verdachte ziet er in de rechtbank somber uit. De bewuste filmpjes worden tijdens de zitting ook getoond. De strafrechtadvocaat in Breda van verdachte brengt tijdens de zitting naar voren dat het niet duidelijk te zien is of verdachte ook daadwerkelijk bij de zijn 3-jarige dochtertje is binnen gedrongen. Volgens de advocaat van verdachte is dat ook nooit de bedoeling geweest. Verdachte schaamt zich enorm voor wat er is gebeurd. 

Volgens het Openbaar Ministerie is er sprake van twee strafbare feiten, namelijk ook dat het gaat om zijn eigen dochter. Dat is zeer ernstig. De officier van justitie betwijfelt of de kans op herhaling zo laag is als de reclassering inschat en stelt ook voor aan de rechter dat verdachte een behandeling ondergaat. De eis van de officier is een gevangenisstraf van twee jaar. De rechtbank Breda doet later uitspraak. 

 

Vrijblijvend contact ervaren strafrechtadvocaat Breda ontucht 

Voor zedendelicten kunnen zware straffen worden opgelegd. Het is daarom belangrijk om deskundige bijstand in te schakelen. Als advocaat in Breda zijn wij gespecialiseerd in strafrecht, en behandelen wij regelmatig zaken met betrekking tot ontucht. Als u verdacht wordt van ontucht in Breda, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Geschreven door

Op

Bekijk meer van

Fatal error: Call to a member function getType() on null in /www/htdocs/advoc/private/compile/www.singeladvocaten.nl/52270a72bff0600ba7c728d53ad4f4608a72a75a.file.include.tpl.php on line 30