Vier maanden gevangenisstraf voor mishandeling stiefdochter

Vier maanden gevangenisstraf voor mishandeling stiefdochter

Op 18 december jongstleden deed de Rechtbank Breda uitspraak in een zaak met betrekking tot mishandeling

Vier maanden gevangenisstraf voor mishandeling stiefdochter 

Een man uit Breda is door de Rechtbank in Breda veroordeeld voor mishandeling van zijn stiefdochter. De man heeft zijn stiefdochter meerdere malen mishandeld. De mishandelingen zijn in 1995 al begonnen toen het meisje slechts vier jaar oud was. De man kan voor deze ‘oude’ mishandelingen niet meer veroordeeld worden aangezien deze verjaard zijn, zoals ook aangedragen door zijn strafrechtadvocaat in Breda.

Een mishandeling die niet verjaard is betreft een trap tegen het gezicht van het meisje waardoor zij een aantal tanden mist en gebitsbehandelingen moet ondergaan. De Rechtbank Breda veroordeeld de man ook tot het betalen van een schadevergoeding van 35.000 euro. Tevens krijgt de man een gevangenisstraf van vier maanden opgelegd.

 

Vrijblijvend contact ervaren strafrecht advocaat Breda 

Als strafrechtadvocaat in Breda staan wij vaak cliënten bij die vervolgd worden voor mishandeling. Door onze jarenlange ervaring slagen wij er in veel gevallen in een lagere straf en mogelijk vrijspraak te bereiken. Als u een dagvaarding ontvangen heeft omdat u verdacht wordt van mishandeling, neemt u dan vrijblijvend contact op met een ervaren strafrechtadvocaat in Breda.

Geschreven door

Op

Bekijk meer van

Contact met advocaat

Een ervaren strafrechtadvocaat neemt gratis & zonder verplichtingen contact op